Ελλάδα

AλιBιzάτos: “Oι AvεμBoλiαστoι να απoλύovται και να κλεivovται στα σπiτια τους”

Kλειστον σε κανενα Ψυxιατρεio τον παππου ειναι Eπικiνδυvoς!

 Ο πρώην Πασόκος Ν. Αλιβιζάτος αλλάζει αφεντικά αλλά όχι …δουλειά: «Να μην βρίσκουν εργασία οι ανεμβολίαστοι»

«Στον ιδιωτικό τομέα να επιτρέπονται προσλήψεις μόνο εμβολιασμένων. Επιπλέον, θα μπορούσαν να αποκλείονται οι προαγωγές ανεμβολίαστων υπαλλήλων». Τάδε έφη (και άλλα πολλά) ο Συνταγματολόγος και άνθρωπος του Σημίτη, Νίκος Αλιβιζάτος, που τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, και ζήτησε να απολυθούν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι, να τους επιβληθούν πρόστιμα και να τους απαγορευθούν οι μετακινήσεις.

Τι ξέρει αλήθεια από εμβόλια ο νομικός και παλιός ΠασόκοςΑλιβιζάτος για να «εισηγείται» τέτοια μέτρα;

Οι προσλήψεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα αλλά και στον ιδιωτικό είναι κίνητρο για τον εν λόγω. «Εμβολιάζεσαι για να βρεις δουλειά, αλλιώς δεν βρίσκεις» πρότεινε μεταξύ άλλων, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να δράσει: «Δίπλα στον Πρωθυπουργό είναι ένας πολύ δόκιμος συνταγματολόγος, ο κ. Γεραπετρίτης, και ελπίζω να μην έχει ξεχάσει το συνταγματικό του» διευκρίνισε, προτείνοντας ουσιαστικά τον ακραίο περιορισμό και την απόλυτη περιθωριοποίηση των ανεμβολίαστων και ως μοναδικό κίνητρο την απόλυση.

Δεν μάς κάνει εντύπωση, όμως, η συμπεριφορά του, αφού με την ίδια αστειότητα πορεύτηκε ο Αλιβιζάτος όλααυτά τα χρόνια. Παλαιότερα άλλωστε, έβγαζε συνταγματικές ερμηνείες κατά παραγγελία του ΠΑΣΟΚ. Αυτή ήταν τελικά η «δουλειά του»… Να «ξεπλένει». Πρώτα το ΠΑΣΟΚ και τώρα τα άλλα του «αφεντικά». Η φαμίλια των Νεοκορλεονέζι.

 

 

Πηγή 

Back to top button