Διεθνή

Σείεται η Μεσόγειος!! Ισχυροί σεισμοί 6,4 και 5,8 στην Αντιόχεια με διαφορα΄3′. Πολύ αισθητοί σε όλη τη Μ Ανατολή..”Συγχώρεσέ μας Κύριε κραυγάζει ο κόσμος…. Επιφανειακοί και πολύ καταστροφικοί!

Σείεται η Μεσόγειος!! Ισχυροί σεισμοί 6,4 και 5,8 στην Αντιόχεια με διαφορα΄3′. Πολύ αισθητοί σε όλη τη Μ Ανατολή..”Συγχώρεσέ μας Κύριε κραυγάζει ο κόσμος…. Επιφανειακοί και πολύ καταστροφικοί!

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ

Ισχυρός σεισμός στην Αντιόχεια στην Τουρκία πριν λίγο 6.5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με παρατηρητήρια. Το επίκεντρο ήταν στο Karatas περί τα 20 χλμ Δυτικά της Αντιόχειας. Επιφανειακός βάθος μόλις 7,7 χλμ. Ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στη Συρία, Παλαιστίνη,Ιορδανία και ως το Λίβανο και τη Βηρυτό όπου έπεφταν σοβάδες..Η AFAD ανακοίνωσε ότι σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στις 20:04, με επίκεντρο την περιοχή Ντεφνέ του Χατάι.Οι Τούρκοι το δίνουν 6,4. Γίνεται λόγος για κατάρρευση κτιρίων στην Αντιόχεια. Διακοπή ηλεκτρικού στην Αντιόχεια. Καλύτερα αντί άλλης διπλωματίας ν’ αναπτύξουμε διπλωματία σεισμών με το Θεό τουτέστιν μετάνοια.. Σείεται η Μεσόγειος τον ένιωσαν όλη στη Μ Ανατολή συγχώρεσέ μας Κύριε λένε όλοι και τρέμουν. Ως και οι Λιβανέζοι βγήκαν όλοι στο δρόμο στο πόδι όλη η Συρία..Για δίδυμο σεισμό 6,4 και 5,8 Ρίχτερ στη Χατάι κάνει λόγο το (AA)

Το Παρατηρητήριο Kandilli του Πανεπιστημίου Boğaziçi και το Ινστιτούτο Ερευνών Σεισμών ανακοίνωσαν ότι ένας σεισμός 6,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Hatay, όπου χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στους σεισμούς με επίκεντρο το Kahramanmaraş στις 6 Φεβρουαρίου. Το Kandilli ανέφερε ότι ο σεισμός που σημειώθηκε στην περιοχή Büyükcat-Samandağ είχε βάθος 7,7 χιλιομέτρων.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ
Στην περιοχή Σαμάντα της Χατάι, μόλις 3 λεπτά μετά τον σεισμό των 6,4 βαθμών, άλλος σεισμός 5,8 βαθμών σημειώθηκε στην περιοχή Σαμάντα της Χατάι. Αναφέρθηκε ότι ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 7 χιλιομέτρων.

Θεομηνία…….

Δημοσιογράφος Adem Metan από Αντιόχεια: «Έγινε ένας τεράστιος σεισμός. Όλα καταστράφηκαν, παντού καταστράφηκαν».

dimpenews.com

Back to top button