breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΒΙΝΤ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ “ΕΠΙΣΤΗΜΗ”, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Βίντεο αποκαλύψεων.

 

 


14 Μαρτίου 2023, στο Ιταλικό Rete4, στην εκπομπή “Fuori dal Coro”, στο εμπεριστατωμένο και ερευνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Μάριο Τζιορντάνο και οι δημοσιογράφοι Αντζελα Καμούσο και Ραφαέλα Ρέγκολι, συζητήθηκε η πανδημία κόβιντ-19, με νέες αδημοσίευτες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας από τον Μάρτιο του 2020 και μετά.

Τα ψέματα για την κόβιντ που προκύπτουν από την έρευνα της Εισαγγελίας του Μπέργκαμο, οι μυστικές υποκλοπές συνομιλιών μεταξύ πολιτικών και CTS (Επιστημονική Επιτροπή των Ειδικών) στα έγγραφα της Εισαγγελίας του Μπέργκαμο με την οικονομική εισαγγελία (Guardia di Finanza). Το επίπονο έργο αναπαράστασης της εκπομπής Fuori dal Coro, το πλήρες ρεπορτάζ της οποίας προβλήθηκε στις 14 Μαρτίου 2023.

Στο ρεπορτάζ του “Fuori dal Coro”, γίνεται μια προσπάθεια αναπαράστασης ορισμένων συνομιλιών μεταξύ του Σίλβιο Μπρουζαφέρο (πρώην επικεφαλής της Τεχνικής Επιστημονικής Επιτροπής ή αλλιώς CTS και ακόμα πρόεδρος του ISS [Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας]) και του Ρομπέρτο Σπεράντσα, τότε Υπουργού Υγείας.

Όπως περιέγραψε, δήλωσε, ο παρουσιαστής και αρχισυντάκτης του Fuori dal Coro, Μάριο Τζιορντάνο, όλα βρίσκονται στα αρχεία της Εισαγγελίας του Μπέργκαμο, ενόψει των ερευνών της οικονομικής αστυνομίας (Guardia di Finanza).

Από τις παρακολουθήσεις της Εισαγγελίας προκύπτει ότι το CTS (Επιστημονική Επιτροπή των Ειδικών) δεν εισηγήθηκε συστάσεις στον Υπουργό Σπεράντσα, αλλά αντιθέτως λάμβανε εντολές από τους πολιτικούς

Αυτός που εμβολιάζεται δεν μολύνεται. Πόσες φορές το έχουμε ακούσει αυτό;
Εκτός από τον Σιλέρι (πρώην Υφυπουργό Υγείας), ακόμη και ο τότε πρωθυπουργός Ντράγκι είχε επαναλάβει αυτή την προπαγάνδα:

“Δεν εμβολιάζεσαι, αρρωσταίνεις, πεθαίνεις”
Αλλά αυτό δεν ισχύει. Και το ήξεραν και οι ίδιοι. Αλλά πάνω απ’ όλα, το ήξερε και η κύρια υγειονομική αρχή της Ιταλίας, η AIFA (ΕΟΦ).

Η Μαριάνα Κανέ σε αυτό το σημείο του ρεπορτάζ για το “Fuori dal coro” δείχνει δύο εσωτερικά έγγραφα της AIFA (ΕΟΦ). Στις 19 Ιανουαρίου 2021, υπάρχει μια αναφορά από την Περιφέρεια Umbria προς την Aifa που καταγγέλλει ότι υπάρχουν εμβολιαζόμενοι που δεν αναπτύσσουν αντισώματα και οι οποίοι επομένως μπορούν να μολυνθούν.

Η απάντησηç της AIFA: “Καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα κριτήρια για τον προσδιορισμό της περίπτωσης της αποτυχίας, η έλλειψη αποτελεσματικότητας δεν πρέπει να αναφέρεται”.

Όταν λοιπόν το εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό δεν πρέπει να αναφέρεται. Απλό, έτσι δεν είναι; Και συνεχίζουμε με περισσότερα ψέματα.

Ενώ η έρευνα στην Εισαγγελία του Μπέργκαμο φέρνει στο φως νέες λεπτομέρειες, νέες συζητήσεις σχετικά με τη διαχείριση του πρώτου κύματος στην Ιταλία, φαίνεται όλο και πιο αναγκαίο να κατανοήσουμε επίσης τι έγινε με τα εμβόλια.

Στο ρεπορτάζ της Μαριάνα Κανέ, που προβλήθηκε στο επεισόδιο της 14ης Μαρτίου, έρχονται στο φως και άλλες συνταρακτικές πτυχές της υπόθεσης, χάρη στη δημοσίευση αποκλειστικών εγγράφων της AIFA (ΕΟΦ).

Το ρεπορτάζ ξεκινά με τη γνωστή πλέον δήλωση του τότε υφυπουργού Υγείας Πιερπάολο Σίλερι, ο οποίος δήλωσε στη Βουλή:

“Το ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι κολλάνε τον ιό και τον μεταδίδουν είναι αναληθές, είναι ψέμα”.
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ?
Και το είπε με επιτακτικό τόνο. Ήταν Σεπτέμβριος του 2021.

Εμείς καταγγείλαμε από την αρχή ότι αυτό δεν ισχύει. Όπως και με τόσα άλλα πράγματα, κατηγορηθήκαμε ότι είμαστε συνωμοσιολόγοι και αντιεμβολιαστές, αλλά λίγο αργότερα η πραγματικότητα έδειξε ότι τα ψέματα τα έλεγε η κυβέρνηση σε συνεργασία με τη Big Pharma και όχι εμείς. Τώρα όμως αναδύονται νέες λεπτομέρειες.

Όπως αποδεικνύει η εκπομπή “Fuori dal coro”, οι αναφορές στην πραγματικότητα συνεχίζονταν. Και τον Μάρτιο του 2021, η AIFA (ΕΟΦ) έλαβε επίσης μία από την περιοχή της Λιγουρίας.

Το θέμα στο email; “Περιπτώσεις έλλειψης αποτελεσματικότητας του εμβολίου Comirnaty (Pfizer)”.

Εδώ μάλιστα αναφέρουν περιπτώσεις επαναμόλυνσης μεταξύ όσων έχουν κάνει ήδη δύο δόσεις. Αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να κρύβεται. Η προσπάθεια να αποσιωπηθούν τα πάντα, εξηγεί η Κανέ, είναι τόσο ξεδιάντροπη που οι ίδιοι οι υπάλληλοι της AIFA (ΕΟΦ) είναι αυτοί που εγείρουν αμφιβολίες, όπως αποδεικνύεται από ένα άλλο εσωτερικό έγγραφο ενός υπαλλήλου που παρουσιάζεται στην έκθεση:

“Σπούδασα στο πανεπιστήμιο ότι ο σκοπός του εμβολιασμού είναι να διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα να παράγει αντισώματα. Εάν το εμβόλιο δεν παρήγαγε αντισώματα, τι αποτέλεσμα είχε; Μηδέν, δηλαδή έλλειψη αποτελεσματικότητας και επομένως αποτυχία εμβολιασμού”.

Σαφώς, αυτά είναι τα βασικά. Ένα εμβόλιο για να λέμε ότι λειτουργεί πρέπει να παράγει αντισώματα. Ποια είναι όμως η απάντηση της Aifa στον αξιωματούχο της που εγείρει την αμφιβολία;

“Εάν θεωρήσουμε την απουσία αντισωμάτων ως αποτυχία του εμβολίου, βρισκόμαστε εκτός των κατευθυντήριων γραμμών του EMA. Σκεφτήκαμε να τις τροποποιήσουμε αφαιρώντας την ‘αποτυχία’”.

Προκειμένου λοιπόν να μην αναφερόμαστε σε “αποτυχία του εμβολίου”, η Aifa φροντίζει να αλλάξει τους ορισμούς. Και αυτό είναι επιστήμη;

Πριν από λίγους μήνες η ίδια έκθεση ήρθε από το νοσοκομείο “Spedali Civili di Brescia”.

“Παρατηρήσαμε μεγάλο αριθμό αναφορών αναποτελεσματικότητας των εμβολίων Covid-19 στα Spedali Civili di Brescia”.

Και εδώ, ωστόσο, όλα πάνε περίπατο. Προκύπτει έτσι ότι η AIFA (ΕΟΦ) κάνει ό,τι μπορεί για να μην κηρύξει το εμβόλιο αποτυχημένο.

AIFA (ΕΟΦ): “Αν θέλουμε να επιβιώσουμε, πρέπει να μάθουμε να μην απαντάμε”

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τα προγράμματα ενεργητικής επιτήρησης, που ονομάζονται VigiCovid και τα οποία υποτίθεται ότι θα δημιουργούσε η AIFA (ΕΟΦ) για την παρακολούθηση των θυμάτων των εμβολίων, ορίστε τι γράφει ο Οργανισμός Φαρμάκων:

“Το έργο VigiCovid δεν θα πρέπει να ληφθεί υπόψη. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε, πρέπει να μάθουμε να μην απαντάμε”.

Και αυτό σημαίνει διαφάνεια; Η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι επίσης υποχρέωση των δημόσιων φορέων… “Επίσης, επειδή χωρίς διαφάνεια μπορεί κανείς να πει ψέματα, ακόμη και στο Κοινοβούλιο”, καταλήγει με πικρία η Μαριάννα Κανέ στο ρεπορτάζ της για την εκπομπή “Fuori dal coro”.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα άλλο ρεπορτάζ-σοκ της Ραφαέλα Ρέγκολι με τον εμβληματικό τίτλο “Τα ψέματα για το covid: πόσοι θάνατοι θα μπορούσαν να αποφευχθούν;”.

Η δημοσιογράφος επέστρεψε στην Βάλε Σεριάνα, εκεί όπου αντηχεί ο απόηχος της έρευνας της εισαγγελίας του Μπέργκαμο.

‘Εδώ’, λέει στην αρχή του ρεπορτάζ, ‘οι πάνω από 2.000 σελίδες συνομιλιών μεταξύ πολιτικών, επιστημόνων και ειδικών είναι αλάτι στις πληγές που είναι ακόμη ανοιχτές.

Πώς μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος που έχει χάσει τη μητέρα του; Μία από τις πολλές θυγατέρες που έμειναν χωρίς γονείς απαντά: “Είμαι πολύ θυμωμένη”.

Και ενώ στα νοσοκομεία είχε ξεσπάσει η κόλαση επειδή δεν είχαν κανονίσει τίποτα, ούτε καν κρεβάτια, η Ρέγκολι αναπαράγει τις ανησυχίες του τότε δημοτικού συμβούλου της Λομβαρδίας για την υγεία, Τζούλιο Γκαλέρα: “Το να βγάζεις αυτή την είδηση είναι καταστροφικό, ποιος έβγαλε την είδηση; Σας είπαμε μέχρις εσχάτων να μην δώσετε αριθμούς. Απολύστε τον υπεύθυνο τύπου!”

Πολύ βαριές λέξεις που επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση σε όσους έπρεπε να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αλλά πάνω απ’ όλα καταλαβαίνουμε όλο και περισσότερο πώς σε όλη αυτή την υπόθεση, από την προέλευση του Covid μέχρι τα εμβόλια, η εντολή είναι μόνο μία: λογοκρισία, μη δημοσιοποιείς πληροφορίες, κρύψε.

Στη συνέχεια, το ρεπορτάζ της Ραφαέλα Ρέγκολι για το “Fuori dal coro” αφηγείται την ιστορία του Φραντσέσκο, προβάλλοντας ένα από τα τελευταία του βίντεο από το νοσοκομείο, στο οποίο χαιρετούσε τα παιδιά. Δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του. Στη συνέχεια δείχνει έναν τοίχο στον οποίο είναι αναρτημένες οι φωτογραφίες όλων εκείνων που, όπως και ο Φραντσέσκο, πέθαναν στο νοσοκομείο. “Τα αποκαλούμε στραττόπεδα συγκέντρωσης”, λέει ο συγγενής ενός από τα θύματα.

“Τι σου προκαλεί σήμερα να βλέπεις και να ακούς ότι αντάλλαξαν αυτά τα μηνύματα;” ρωτάει η Ραφαέλα Ρέγκολι μια θυγατέρα (ο πατέρας της μπήκε στο νοσοκομείο με αυξημένο διαβήτη, δεν είχε Covid) δείχνοντάς της τα γραπτά μηνύματα που προκύπτουν από την έρευνα της Εισαγγελίας του Μπέργκαμο.

“Με πληγώνουν ακόμη περισσότερο, με αηδιάζει’.

Ιδού λοιπόν τα μηνύματα, για παράδειγμα αυτό μεταξύ του Τζιουζέπε Ρουόκο, μέλους του CTS (Επιτροπή Ειδικών) που συγκρότησαν οι Κόντε και Σπεράντζα, και ενός από τους συνεργάτες του:

“Γίνεται της κακομοίρας. Διαφορετικές απόψεις από τον Κόντε και τον Υπουργό, αναθεωρημένες αποφάσεις, παγκόσμιος πόλεμος”.

Μια θυγατέρα που έμεινε ορφανή στην υπηρεσία: “Κόλλησε την κόβιντ στο νοσοκομείο, όπου τον έδεσαν στο κρεβάτι γιατί είπαν ότι ήταν ταραγμένος. Σε 10 ημέρες πέθανε. Μόνος του. “Τον συνοδεύουμε με προσοχή…”, μου είπαν. Για μένα αυτό ονομάζεται δολοφονία’. Σκληρά λόγια στο “Fuori dal coro”.

Στη συνέχεια, η Ραφαέλα Ρέγκολι μεταφέρει στον αέρα μια άλλη ανταλλαγή μηνυμάτων. Τώρα μιλάει η Σάντρα Τζάμπα, υφυπουργός στο υπουργείο Υγείας με επικεφαλής τον Σπεράντσα:

“Νομίζω ότι από τον Ρουόκο και κάτω οι άνθρωποί μας δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Δεν θα το αναφέρω σε κανέναν, αλλά θέλω να ξέρετε ότι δεν έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους”.

Έτσι προέκυψε το πρωτόκολλο της “παρακεταμόλης και της αναμονής στο σπίτι”;

Η Ρέγκολι επισκέπτεται τη Δρα Ερμίνια Μαρία Φεράρι στο γραφείο της. Ήταν από τους πρώτους που αγνόησαν αυτό το πρωτόκολλο που οδήγησε σε μια πραγματική σφαγή, μαζί με την αλυσίδα των εσφαλμένων αποφάσεων που εξετάζονται τώρα από τους δικαστές.

Λέει η Δρ Ferrari: “Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακόμα και σήμερα. Είναι ανοησίες. Πότε αντιμετωπίσαμε ποτέ την πνευμονία με παρακεταμόλη; Και μετά η αναμονή στο σπίτι για ποιο λόγο; Για το θάνατο;”. Πιο ξεκάθαρο από αυτό?

 

 

Η πληροφόρηση είναι ελευθερία, η άγνοια είναι δουλεία… ένας ενημερωμένος πολίτης δεν ξεγελιέται!
Γίνετε κυνηγός πληροφοριών >> Telegram @nio_land
>> Rumble NIOLAND
Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

Πηγή: https://mediasetinfinity.mediaset.it/video/fuoridalcoro20222023/puntata-del-14-marzo_F312336201001001]

ΚΟΒΙΝΤ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ “ΕΠΙΣΤΗΜΗ”, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πηγή NIOLAND

Back to top button