breaking newsΔιεθνή

Συνάντηση «Βρυκολάκων» για επίθεση στην Αρμενία;

Σήμερα ο δικτάτορας Αλίεφ του Αζερμπαϊτζάν, επισκέπτεται την Τουρκία προκειμένου να συναντηθεί με τον έτερο δικτάτορα, Ταγίπ Ερντογάν.

Για αυτούς τους δικτάτορες, η πολιτισμένη Δύση δεν έχει βγάλει κάποια καταδικαστική απόφαση – ανακοίνωση, κατά τα πρότυπα του Πούτιν, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον θάνατο του Ναβάλνι. Παρότι τόσο στην Τουρκία όσο και στο Αζερμπαϊτζάν υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Ναβάλνι που έχουν δολοφονηθεί, προκειμένου τα καθεστώτα αυτά να παραμείνουν όρθια.

Η συγκεκριμένη συνάντηση λοιπόν παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και έναν υπαρξιακό κίνδυνο για ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Οι φήμες πληθαίνουν ότι το Αζερμπαϊτζάν, με την στήριξη της Τουρκίας, ετοιμάζει επίθεση στην Αρμενία. Σκοπός της επίθεσης είναι να «σπάσει» το Γεωπολιτικό τείχος το οποίο εμποδίζει την γεωγραφική συνέχεια του παντουρκισμού. Ο παντουρκισμός που είναι η μεγαλύτερη απειλή για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο χάρτης δείχνει γιατί η Αρμενία βρίσκεται στο στόχαστρο της Τουρκίας

Ο ίδιος ο χάρτης της περιοχής, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Η Αρμενία είναι στο στόχαστρο γιατί ακριβώς εμποδίζει την αδιάλειπτη επικοινωνία των τουρκικών εθνών.

Όσον αφορά την Ελλάδα, καλό θα είναι να διαβάσουμε ιστορία. Μετά τους Αρμένιους, πάντα έχουμε σειρά εμείς. Πρέπει να αποτρέψουμε πάση θυσία την πτώση της Αρμενίας, για να αποτρέψουμε έτσι και την δική μας πτώση…

PrimeNews.

Back to top button