Διεθνή

Οδομαχίες στους δρόμους του Μπαχμούτ / Bakhmut. Ο ρώσικος στρατός προελαύνει εντός της πόλης.Οι Ουκρανικές θέσεις απειλούνται με περικύκλωση!! ΒΙΝΤΕΟ

Οδομαχίες διεξάγονται τώρα στους δρόμους του στρατηγικής σημασίας Bakhmut. Ο ρώσικος στρατός προελαύνει πλέον εντός της πόλης. Η τοποθεσία των μαχών υποδηλώνει ότι οι ουκρανικές θέσεις στo προάστιο Opytne και όχι μόνο κινδυνεύουν τώρα να περικυκλωθούν ή να καταρρεύσουν.

Τα κοινωνικά δίκτυα άρχισαν να γεμίζουν με μηνύματα ότι η κατάσταση στο Bakhmut στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είναι άθλια. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας πρόκειται να περικυκλώσουν την πόλη και οι Ουκρανοί μαχητές έχουν ήδη πέσει σε κρεατομηχανή.

“Ο ρωσικός στρατός εισήλθε σε κατοικημένες περιοχές. Η γραμμή άμυνας της 71ης ουκρανικής ορεινής ταξιαρχίας στο Bakhmut διασπάστηκε και τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν κατά μήκος της λωρίδας Pervomaisky μέχρι τη διασταύρωση με τον Dobrolyubov.”

Δυνάμεις Ρωσικού Στρατού και DPR εισήλθαν στο Bakhmut (περιοχή Zabakhmutka).

Ανατίναξη της γέφυρας που συνδέει το Slavyansk και Artemovsk (Bakhmut). Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ανατίναξαν τη σιδηροδρομική γέφυρα στον αυτοκινητόδρομο M3 Bakhmut-Slavyansk, συνήθως αυτό συμβαίνει πριν από την απόσυρση των στρατευμάτων. Ή απόσυρση άμεση ή περικύκλωση δεν έχουν επιλογή.

Οι “Wagner” πρωτοστατούν στην επίθεση στο Bakhmut (Artemovsk). Ο ουκρανικός στρατός υφίσταται εξαιρετικά υψηλές απώλειες στην κατεύθυνση Μπαχμούτ. Γίνονται σφοδρές μάχες μέσα στην πόλη. Ο τακτικός στόχος των ρωσικών στρατευμάτων είναι να διακόψουν τον ανεφοδιασμό της φρουράς της πόλης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Εκεί εγκυμονεί ο κίνδυνος περικύκλωσης για Ουκρανούς.

Τα στρατηγικά καθήκοντα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι η δημιουργία αρκετών απομονωμένων και τοπικών θυλάκων στο Donbass, ιδίως στο Bakhmut (Artemovsk) και στο Soledar. Η ταχύτητα της επίθεσης επηρεάζεται από τις έντονες καιρικές συνθήκες, καθώς και από την έκτακτη μεταφορά εφεδρειών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Παρόλα αυτά, το αποκορύφωμα της μάχης για το Bakhmut (Αρτεμόφσκ) είναι κοντά όσο ποτέ άλλοτε.

dimpenews.com

Back to top button