Ελλάδα

Γιατi δεν το λεvε τα καvαλια μας; Παvεπιστnμιo Koλoύμπια: 400.000 οι θάvατοι στις HΠA μετά το εμβoλιo….

Μελέτη που έγινε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κολούμπια υποστηρίζει ότι ο πραγματικός αριθμός θανάτων που έχουν σημειωθεί μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού είναι 20 φορές υψηλότερος από αυτόν που έχει καταγραφεί…



Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου, ή VAERS, αναφέρει 19.886 θανάτους, 102.857 νοσηλείες και συνολικά 946.461 ανεπιθύμητες ενέργειες λόγω των εμβολίων Covid-19 έως τις 3 Δεκεμβρίου, εάν ο παράγοντας υποαναφοράς της μελέτης της Κολούμπια είναι σωστός, θα σήμαινε ότι υπάρχουν σχεδόν 380.000 θάνατοι παραπάνω λόγω των εμβολίων Covid-19.

Σύμφωνα με το wnd.com, στην περίληψη της μελέτης, οι ερευνητές σημειώνουν ότι «οι ακριβείς εκτιμήσεις των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών και των ποσοστών θανάτων που προκαλούνται από το εμβόλιο Covid είναι κρίσιμες για τις αναλύσεις αναλογίας κινδύνου-οφέλους του εμβολιασμού και αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες».Γιατι δεν το λενε τα καναλια μας

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ επισημαίνει ότι η έκθεση VAERS δεν αποτελεί τεκμηρίωση ότι έχει διαπιστωθεί σύνδεση μεταξύ ενός εμβολίου και ενός ανεπιθύμητου συμβάντος. Ωστόσο, το HHS σημειώνει επίσης ότι το VAERS είναι ένα «παθητικό» σύστημα αναφοράς και «λαμβάνει αναφορές μόνο για ένα μικρό ποσοστό των πραγματικών ανεπιθύμητων συμβάντων».

Πολλοί εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης έχουν αποκαλύψει ότι έχουν λάβει οδηγίες από τους ανωτέρους τους να μην αναφέρουν στη VAERS οποιαδήποτε βλάβη προκαλείται από τα εμβόλια Covid.

Αυτό στις ΗΠΑ, γιατί υπάρχουν πολλές χώρες που δε καταγράφουν καθόλου τις παρενέργειες, μία από αυτές είναι και η Ελλάδα.

Οι ερευνητές τις Κολούμπια δήλωσαν ότι η μελέτη «υποδεικνύει ότι οι κίνδυνοι των εμβολίων και των ενισχυτικών για τον Covid αντισταθμίζουν τα οφέλη σε παιδιά, νεαρούς ενήλικες και ηλικιωμένους με χαμηλό επαγγελματικό κίνδυνο ή προηγούμενη έκθεση στον κορωνοϊό» και τόνισαν «την επείγουσα ανάγκη εντοπισμού, ανάπτυξης και διάδοσης διαγνωστικών θεραπειών για παρενέργειες από εμβόλια γιατί κοστίζουν τις ζωές ανθρώπων».

Άλλες έρευνες

Μια άλλη έρευνα που έγινε μια δεκαετία πριν από τον COVID-19, η λεγόμενη μελέτη Lazarus από ερευνητές του Χάρβαρντ υπολόγισε ότι το VAERS αντιπροσώπευε μόνο το 1% των τραυματισμών που προκαλούνται από το εμβόλιο!

Πρόσφατα, ο Steve Kirsch, εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος Έρευνας για την Ασφάλεια Εμβολίων, μαζί με άλλους διεξήγαγαν μια έρευνα συγκρίνοντας τα ποσοστά αναφυλαξίας που δημοσιεύθηκαν σε μια μελέτη με τα ποσοστά που βρέθηκαν στο VAERS. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο πραγματικός αριθμός θανάτων από τα εμβόλια COVID-19 είναι 41 φορές υψηλότερος.

Αρχεία που ελήφθησαν από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων μέσω αγωγής για την Ελευθερία της Πληροφορίας κατέγραψαν 158.893 ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο Pfizer τους πρώτους δυόμισι μήνες διανομής, συμπεριλαμβανομένων 25.957 περιστατικών «διαταραχών του νευρικού συστήματος».




πηγη 

Back to top button