breaking newsΕλλάδα

Ο.Υ.Α. Το Αμερικανικό πυρηνικό οπλοστάσιο του Ιντζιρλίκ , μεταφέρεται στην βάση της Σούδας με σχεδόν μηδενικά κέρδη για την Ελλάδα.

Η παγίδα λειτουργεί πλέον σε βάρος της χώρας μας .

Η Ελλάδα αγωνιώντας για δανεισμό εξαιτίας των  μνημονίων ( που στήθηκαν γιαυτόν το σκοπό ) , παραχωρεί  εθνική  κυριαρχία για αντάλλαγμα . 

Η «συνθήκη » αυτή ναι μεν αναβιβάζει – εν προκειμένω – την γεωπολιτική αξία της βάσης της Σούδας  σε ύψιστα επίπεδα, πλην  όμως  τα ανταλλάγματα δεν είναι πλέον σε χρήμα αλλά, σε ¨παροχή προστασίας¨ , όπως , την προστασία που παρέχουν οι ¨πορτιέρηδες ¨ στα μπαρ που προστατεύον , ¨για να μην πούμε τίποτα άλλο ¨

Παροχή προστασίας από έναν κίνδυνο , που οι ίδιοι οι ¨προστάτες μας ¨ δημιουργούν .

Το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ιντζιρλίκ ( Τουρκία ) , μεταξύ αυτών και μεγάλο μέρος από τις  60 περίπου ατομικές βόμβες  τύπου Β-61 που ήταν  αποθηκευμένες στην ανωτέρω νατοϊκή αεροπορική βάση , μεταφέρονται ( για τους γνωστούς λόγους ) σε τεράστιες στοές στα έγκατα των βουνών στην περιοχή γύρω από την ¨Νατοϊκή ¨- Αμερικανική βάση της Σούδας στο Ακρωτήρι Χανίων.

Τούτο μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής ( κοινό μυστικό ) που ανάστατοι ξυπνούν μέσα στη νύκτα τις τελευταίες εβδομάδες ,από το εκκωφαντικό βουητό  των  ( γνώριμων πλέον γιαυτούς) γιγαντιαίων αμερικανικών  μεταγωγικών αεροσκαφών  που πάντα ,  φτάνουν στα γνωστά  μεγάλα αεροδρόμια της Κρήτης την 01:40 έως την 02:00  μεταφέροντας το πυρηνικό  αυτό – ραδιενεργό – οπλοστάσιο και φεύγουν λίγο πριν την 05:00 πρωινή , για εύλογους λόγους .

Δεν είναι τυχαίο ότι στην ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου το 50% των ασθενών από καρκίνο με αίτιο την Ραδιενέργεια , είναι από τον Νομό Χανίων .

Ας κάνει κάποιος μια έρευνα , πόσοι νέοι πεθαίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Σούδας από καρκίνο και γιατί κάθε φορά , το θέμα πνίγεται ¨βίαια¨. Τολμάτε ;

Δεν ήταν τυχαία , η πρόσφατη ανίχνευση του ραδιενεργού ισοτόπου ρουθηνίου-106 στην ατμόσφαιρα της χώρας μας , και δεί στην Κρήτη ( σταθμό Κουνουπιδανών ) , όπως επίσης δεν ¨εντυπωσίασε ¨ κανέναν η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) που έσπευσε να καθησυχάσει. Πως ξαφνικά μέσα σε τρεις μέρες οι ενδείξεις  είναι μηδενικές; ( καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει κύριοι )

 Δεν είναι τυχαίο ότι , κάθε τόσο ισχυρά πυρηνοκίνητα αεροπλανοφόρα και ενίοτε υποβρύχια  των Η.Π.Α. «δένει» στη βάση της Σούδας (  προβλήτα του νατοϊκού αγκυροβολίου Μαραθίου ) και χιλιάδες Αμερικανοί ναυτικοί ¨ξεχύνονται ¨ στα Χανιά ,  όπως άλλοτε .

Το σκηνικό συμπληρώνει  , η  «ροζ» διάσταση ( τους στέλνουν εκδιδόμενες ακόμα και με αγροτικά από το Ηράκλειο ) , αλλά , και το λαθρεμπόριο καυσίμων . Γνωστή η έφοδος» του ΣΔΟΕ στη βάση της Σούδας και οι καταγγελίες για «πάρτι» στον ανεφοδιασμό πετρελαίου του 6ου  Αμερικανικού Στόλου . Αλήθεια , ποιο το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας ;

Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν διπλασιάζονται σε δυναμικότητα οι στρατιωτικοί κοιτώνες όπου διαμένουν οι Αμερικανοί στρατιώτες , μέσα στην Αμερικανική βάση ( περιοχή Μαράθι ) ,και ότι εκατοντάδες σπίτια στην γύρω περιοχή ενοικιάζονται σε αμερικανούς στρατιωτικούς .

Ποιος καταγράφει και ενημερώνει σχετικά με το ότι , τα πυρηνοκίνητα πλοία και υποβρύχια των HΠA που ¨συνωστιζόμενα ¨καταπλέουν στη ναυτική βάση στο Mαράθι, αφήνουν στο πέρασμά τους τα ραδιενεργά απόβλητα των πυρηνικών αντιδραστήρων με τους οποίους κινούνται ;

Ποιος διοικεί αυτή την χώρα ;

Δεν είναι τυχαίο επιπλέον  ότι  , ενισχύεται η μόνιμη βάσης καταδρομέων του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού (βατραχάνθρωποι SEALs) στις εγκαταστάσεις της Σούδας , ότι στην αεροπορική βάση του Καστελλίου (133 Σμηναρχία Μάχης), θα σταθμεύουν εφεξής επανδρωμένα αεροσκάφη (drones- UAV) , ότι το ιπτάμενο τάνκερ, πιθανόν το  KC-135 θα έχει ¨παρκινγκ ¨ στη περιοχή , ότι , εγκαταλείφτηκε η δημιουργία αμερικανικής  βάσης στην Κάρπαθο , ότι αμερικανικά μαχητικά που προέρχονται από την 480 Μοίρα της USAFE που εδρεύει στην αεροπορική βάση του Spangdahlem της Γερμανίας θα σταθμεύουν επίσης εκεί και άλλα πολλά , η δημοσίευση των οποίων δεν ενδείκνυται.

Η τοπική ( και όχι μόνο ) ΕΥΠ βρίσκεται σε , ¨βαθύ ύπνο ¨

Δεν είναι επίσης τυχαία , η πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ , η κάθε τόσο επίσκεψη του αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ στα Χανιά ( αυτός έκλισε το Ραντεβού ) του Πρωθυπουργού , και τέλος , δεν είναι τυχαία η ¨αναγκαστική ¨ επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αμερική τούτες τις ήμερες.

Που πάμε κύριοι ;

Ποιο είναι το αντίτιμο που θα κερδίσει πάλι  η χώρα μας από την αμερικανική χρήση της βάσης αυτής ;  Από αυτήν την κατοχή ;

Πότε θα μπορέσουμε να κυβερνήσουμε εμείς οι ίδιοι τον τόπο μας;

 Μα το σημαντικότερο . Ποιος προστατεύει  ξεκάθαρα την υγεία των πολιτών , και γιατί στοχοποιούμε την χώρα μας ;

Καλούμε τους πολιτικού μας να μιλήσουν πλέον ανοικτά , εάν θέλουν την βοήθεια του λαού .

Συνεχίζεται ….

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Back to top button