Ελλάδα

ΞΑΦΝlΚΑ έσkασε η καpδιά του από τις εvέσεις ΕΛΕΥΘΕΡlΑΣ…φυλακn καvεiς;

Πάει και το 11χρονο αγόρι κατά τη διάρκεια τουρνουά καράτε….

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ένα μικρό παιδί μαροκινής καταγωγής κατέρρευσε και πέθανε από ανακοπή καρδιάς κατά τη συμμετοχή του στο «Haino Karate Cup» στο Boso του Βελγίου.

Σύμφωνα με πηγές των τοπικών ΜΜΕ, ο 11χρονος με το όνομα Ahmed λιποθύμησε στη μέση του διαγωνισμού του. Ο Ahmed, ο οποίος ήταν μέλος του συλλόγου “Morlanwelz-Carnières” για δύο χρόνια, αναφέρθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του πριν από την έναρξη του αγώνα του. Ωστόσο, μετά την κατάρρευση υπέστη καρδιακή προσβολή. Αμέσως παρακολουθήθηκε από την ιατρική ομάδα επιτόπου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Αν και είναι ακόμα άγνωστο ποια ήταν η αιτία της καρδιακής προσβολής του, τα στοιχεία δείχνουν ότι το 79,1% του Βελγίου έχει εμβολιαστεί πλήρως.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Αχμέτ έπεσε πριν αρχίσει τον αγώνα, καθώς δεν χτυπήθηκε με κανέναν τρόπο κατά τη διάρκεια του αγώνα του. Με εντολή της αστυνομίας ο διαγωνισμός διεκόπη και η αίθουσα εκκενώθηκε μετά την τραγωδία.

Η ιδιοκτήτρια του κλαμπ Cathy Lejeune είπε: «Ήταν ένας τζέντλεμαν, αστείο αγόρι και τα πήγαινε καλά με όλους… ήθελε να γίνει καλύτερος. Μόλις έφτασε στο κλαμπ, μου είπε ότι έκανε προπόνηση τρεις φορές την εβδομάδα».

Τη Δευτέρα, οι βελγικές αρχές έστειλαν μια ομάδα γιατρών για ψυχολογική υποστήριξη και μέλη της Υπηρεσίας Βοήθειας Θυμάτων στη σχολή καράτε του παιδιού. Τοποθετήθηκε ένα βιβλίο συλλυπητηρίων στο γυμναστήριο όπου προπονούνταν. Η σορός του παιδιού έχει προγραμματιστεί να επιστραφεί στο Μαρόκο για ταφή, όπου περιμένει την επιστροφή του πατέρα του από επίσκεψη εργασίας στην Κίνα, προκειμένου να παραλάβει τη σορό.


πηγη

Back to top button