breaking newsΕλλάδα

«Εφιάλτης» το θέμα του όρου «Μακεδονία» στα εμπορικά σήματα, λέει ο Τζιτζικώστας

Στον κίνδυνο η χρήση του όρου «μακεδονικός» για τα εμπορικά σήματα και τις επωνυμίες των εταιρειών να εξελιχθεί σε εθνικό επιχειρηματικό εφιάλτη αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε στο 6ο Export-Summit, που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος με θέμα την ψηφιακή εποχή στις επιχειρήσεις.

 «Η Κυβέρνηση ήρθε να προσθέσει ένα ακόμη πρόβλημα στην ελληνική οικονομία και το επιχειρείν, καθώς η χρήση του όρου ‘μακεδονικός’ μπορεί να εξελιχθεί και σε εθνικό επιχειρηματικό εφιάλτη, για τις εμπορικές ονομασίες, τα σήματα και τις επωνυμίες των επιχειρήσεων», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε: 

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος προς όλους. Θα συνεχίσουμε ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σταθερά και αταλάντευτα την πορεία μας μπροστά. Δεν θα σταματήσουμε μπροστά σε κανένα εμπόδιο προκειμένου να προβάλουμε σε όλο τον κόσμο τη Μακεδονία, τον τουρισμό μας, τη Μακεδονική Κουζίνα, τις επιχειρήσεις της Μακεδονίας, τα μακεδονικά προϊόντα. Γιατί μακεδονικά προϊόντα σημαίνει, μόνο και αποκλειστικά, ελληνικά προϊόντα».

Καθημερινή
Back to top button