breaking newsΕλλάδα

Βίντεο-σοκ από το «λιώσιμο» του Έλληνα βιοπαλαιστή από τον 21χρονο Αλβανό οδηγό

Βίντεο-σοκ από το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου στοίχισε τη ζωή σε έναν 47χρονο βιοπαλαιστή διανομέα, Δημήτρη Α., είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται η ιλιγγιώδης ταχύτητα με την οποία κινείτο το αυτοκίνητο του 21χρονου Αλβανού οδηγού.

Δευτερόλεπτα αργότερα, το όχημα συγκρούεται με το μηχανάκι του διανομέα κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Στο βίντεο φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο να περνάει με μεγάλη ταχύτητα και στη συνέχεια τον κόσμο που βρίσκεται στο σημείο να τρέχει πανικόβλητος προς το μέρος όπου συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

Όλα έγιναν όταν ο 21χρονος αλβανικής καταγωγής παραβίασε οδηγώντας σπορ αυτοκίνητο κόκκινα φανάρια και διεμβόλισε τον άτυχο 47χρονο Δημήτρη, ο οποίος εκείνη την ώρα, τα μεσάνυχτα ακόμα δούλευε κάνοντας ντελίβερι.

Η μοτοσικλέτα κόπηκε στα δύο, ενώ αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι ο Αλβανός επιχείρησε να το σκάσει. Πολίτες που είδαν το περιστατικό έτρεξαν, τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε χθες, Κυριακή, ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα ενόψει της ολοκλήρωσης της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία για να ρίξει “φως” στις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Ο πατέρας του θύματος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το τραγικό συμβάν που του επεφύλασσε η μοίρα. Όπως είπε «αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στην συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι! Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε… ακαριαίος θάνατος!».

Ο 21χρονος οδηγός είχε δανειστεί το πανάκριβο γρήγορο αυτοκίνητο από ξάδερφό του ενώ δεν διαθέτει δίπλωμα.

Η μητέρα του θύματος, ισχυρίστηκε νωρίτερα ότι ο 21χρονος οδηγός πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και ότι η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ήταν πολύ μεγάλη.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλβανός οδηγός εγκατέλειψε αρχικά το σημείο του δυστυχήματος, που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου 47χρονου, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε και συνελήφθη.

pronews

Back to top button