Ελλάδα

Συvελnφθn ο τριάστερoς Aμερικαvoς στρατnγός Roger L.CΙutιer Jr, ο oποioς συvτόvιζε την Oυκραvικn αvτiστασn….

Τι θα πουν τωρα τα Αμερικανακια;

Θα το διαψευσουν;

 


Ρωσικοί λογαριασμοί λοιπον στο Tweeter, υποστηρίζουν ότι αιχμαλωτίστηκε στην Μαριούπολη κατά την μάχη του εργοστασίου Azovstal ο «τριάστερος» Αμερικανός στρατηγός Roger L.Clutier Jr, ο οποίος συντόνιζε την ουκρανική αντίσταση.

O συγκεκριμένος ήταν επικεφαλής των Αμερικανών εκπαιδευτών στο εκπαιδευτικό κέντρο του Yavoriv κοντά στο Λβιβ, το οποίο ισοπεδώθηκε από τους Ρώσους πριν τρεις εβδομάδες.

Είχαν υπάρξει πληροφορίες από αργά το βράδυ ότι είχε εγκλωβιστεί με την ομάδα του μέσα σε κτίριο του Azovstal. Μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη.

Αν είναι αληθινή, τότε πολλά πράγματα αλλάζουν και το επικοινωνιακό κτύπημα στην κυβέρνηση Μπάιντεν θα είναι μεγάλο. Επαναλαμβάνουμε: Αν είναι αληθινά τα όσα μεταφέρουν οι ρωσικοί λογαριασμοί.

Να σημειώσουμε ότι σε μία προηγούμενη περίπτωση που είχαν ανακοινώσει οι Ρώσοι ότι είχαν σκοτωθεί αξιωματικοί της Εθνοφρουράς του Τενεσσί σε μάχες στο Ντονμπάς, η Εθνοφρουρά του Τενεσσί το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά κάνοντας ονομαστική αναφορά στις ταυτότητές τους. 

πηγη 

Back to top button