breaking newsΔιεθνή

Βουλευτής της Μαρτινίκα στο Γαλλικό Κοινοβούλιο:”οι γειτονικές χώρες που έχουν λιγότερους εμβολιασμένους από ό,τι εμείς έχουν λιγότερα κρούσματα και θανάτους!

Oι θάνατοι δεν προήλθαν από μη εμβολιασμό αλλά από σκόπιμο υπο-εξοπλισμό και υποστελέχωση νοσοκομείων μας…”για να επιβληθεί ως μόνη σωτηρία ο εμβολιασμός!Μας θέλουν νέα Μαρτινίκα γι αυτό άδειασαν τα νοσοκομεία από 10.000 υγειονομικούς;;; BINTEO

Μέσα στο Γαλλικό Κοινοβούλιο ο Βουλευτής που εκπροσωπεί την Μαρτινίκα γαλλική αποικία ο Jean-Philippe Nilor καταγγέλει ότι οι θάνατοι στη χώρα του προήλθαν από τις ελλείψεις στον εξοπλισμό από την ανεπάρκεια στις ΜΕΘ από την έλλειψη οξυγόνου όταν η Γαλλική Γουιάνα, που είναι γαλλικό έδαφος είναι μεγάλη παραγωγός χώρα οξυγόνου! Προσθέτει ότι “σήμερα στη Γουαδελούπη και στη Μαρτινίκα είναι το πιο μεγάλο επίκεντρο κόβιντ στην Καραϊβική. Γιατί οι γειτονικές χώρες που έχουν λιγότερους εμβολιασμένους από ό,τι εμείς έχουν λιγότερα κρούσματα και θανάτους ; Το να εξηγήσουμε την υγειονομική καταστροφή μόνο από την άρνηση εμβολιασμού με θυμώνει “Λέει για μια ακόμη φορά οι λαοί πήραν ένα μάθημα ιστορίας. ”Τονίζει ότι αυτή είναι η κυβέρνηση που πρέπει να διαφοροποιήσει την παιδαγωγική της αυτές οι συνθήκες/προυποθέσεις με τις απανωτές τιμωρίες οδηγούν σε παταγώδη αποτυχία. Ενώ καυτηρίζει τον καθολικό και αποκλειστικό εμβολιασμό που επιβάλει το κράτος την ώρα που υπάρχουν και θεραπείες με αποτελεσματικά φάρμακα.

Ο βουλευτής δίνει τη δική του εκδοχή που είναι αυτή: το επιτελικό κράτος άφησε σκοπίμως υποστελεχωμένο και ανεξόπλιστο το νοσηλευτικό σύστημα ώστε να πολλαπλασιαστούν οι θάνατοι και να πασάρει έτσι ως μόνη λύση τον εμβολιασμό. Μήπως γι αυτό στην Ελλάδα αποσύρουν 10.000 υγειονομικούς έμπειρο προσωπικό σε συνθήκες κόβιντ από νοσοκομεία για ν’ ανέβουν οι νεκροί και να προχωρήσουν με αυτό το πρόσχημα σε μαζική υποχρεωτικότητα εμβολιασμού σε πλατύτερη μάζα πληθυσμού;; Yπάρχει δόλος;;

Xρειάζεται και πολιτική ανάλυση της υγειονομικής κρίσης ως προς την διαχείρισή της αφού η κρίση αυτή είναι κυρίως πολιτική.

dimpenews.com

Back to top button