Ελλάδα

Aπoκάλυψn που σoκάρει από την Aγγελική Nικoλoύλη: Yπάρxει και τρίτo πρόσωπo στο φovικό, ως συvεργόs του Mπάμπη Avαγνωστόπoυλoυ! ΒΙΝΤΕΟ

«Βόμβα» έριξε η Αγγελική Νικολούλη σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς η έμπειρη ρεπόρτερ, που έχει εξιχνιάσει τόσες υποθέσεις, αναφέρει, ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο στο φονικό, ως συνεργός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Απόψε, εκτάκτως και λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων η Αγγελική Νικολούλη ανάβει ξανά τα φώτα του στούντιο για να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης αλλά κυρίως για να μάθουν και οι τηλεθεατές τι είχε συζητήσει η ίδια με τον δράστη όλο αυτό το διάστημα.

Η δημοσιογράφος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ανέφερε, πως σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και τρίτο πρόσωπο, το οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών και φέρεται να σχετίζεται με την δολοφονία.

«Θα φέρουμε στο φως όλο το παρασκήνιο των 37 ημερών. Από τη δολοφονία μέχρι και τον ομολογία του πιλότου, και όχι μόνο. Μπορώ να βγάλω πλέον στη δημοσιότητα τις συνομιλίες που είχα όλο αυτό το διάστημα με τον σύζυγο της Καρολάιν γιατί μέσα από αυτήν την κουβέντα και πολυήμερη επαφή, πήραμε πολλά στοιχεία. Θα καταλάβουν πολλά και οι τηλεθεατές. Με βοήθησε σημαντικά, αυτή η κουβέντα να γνωρίσω τον άλλον Μπάμπη, που έκρυβε» ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Με λίγα λόγια ήμουν η σκιά του και θα δείτε αρκετά. Κάναμε ένα αθόρυβο ρεπορτάζ στο φιλικό και επαγγελματικό του περιβάλλον και η πληροφόρηση που είχαμε ήταν σημαντική. Μεταφέρω με επιφύλαξη κάποιες τελευταίες πληροφορίες που λένε ότι υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο στην όλη τραγική ιστορία και οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν αν βρισκόταν την ώρα του φονικού στη μεζονέτα ή αν ήταν μόνος όπως ισχυρίζεται ο ίδιος» σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη.

 

Τι είχε πει ο πιλότος στην Νικολούλη;

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο, άκουσε αυτό που πολλοί υποψιάζονταν από καιρό και όλοι κατάλαβαν τις τελευταίες ώρες: ότι ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι ο ίδιος ο σύζυγός της.

Ο 32χρονος πιλότος αμέσως μετά το έγκλημα σκηνοθέτησε μια υποτιθέμενη ληστεία, ώστε να γλιτώσει από τις υποψίες της Αστυνομίας. Από την πρώτη στιγμή έπαιζε θέατρο, είχε μια αδιανόητη ηρεμία στις κινήσεις και την ομιλία του, όμως κάποιες εκφράσεις του προσώπου του και κάποια κομπλαρίσματα στις κάμερες φαίνονταν περίεργα.

Για πάνω από έναν μήνα κορόιδευε τις Αρχές, δεχόταν αδιαμαρτύρητα να δώσει καταθέσεις και να δει δεκάδες πρόσωπα σεσημασμένων κακοποιών, παραπλανούσε τα ΜΜΕ με δηλώσεις και συνεντεύξεις στημένες, ενώ το χειρότερο είναι ότι αγκάλιαζε τη μητέρα και τους συγγενείς της δολοφονημένης συζύγου του με παροιμιώδη υποκρισία και χωρίς ίχνος ντροπής.

Όταν πριν από λίγο καιρό, και εφόσον οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό δραστών είχαν πέσει σε αδιέξοδο, το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και της κοινής γνώμης στράφηκε στον ίδιο, ως την έσχατη περίπτωση. Και τότε, μέσω δηλώσεών του, έδειξε ήρεμος, δεν φώναξε, δεν έσκισε τα ρούχα του για να διατρανώσει την αθωότητά του, αρκέστηκε στο να πει ότι περίμενε αυτή την εξέλιξη και ότι ο κόσμος διψά για σκάνδαλα και ότι έχει εμπιστοσύνη στις Αρχές…

Μάλιστα, είχε στηρίξει και τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, λέγοντας πως με την άδειά του αυτή δημοσιοποίησε όσα ήξερε για το ζευγάρι. Μίλησε κιόλας και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, δίνοντας ακόμα μία παράσταση…

«Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη», είχε πει, προσθέτοντας τον εαυτό του στη λίστα με τους δολοφόνους που παρουσιάζονται στα ΜΜΕ ως θλιμμένοι και συγκλονισμένοι για τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου.

 

Πηγή 

Back to top button