breaking newsΔιεθνή

Κι άλλος παππούς πέθανε αυτή τη φορά στην Ελβετία (Λουκέρνη) αφού τον εμβολίασαν με Pfizer

Κι άλλος παππούς πέθανε αυτή τη φορά στην Ελβετία (Λουκέρνη) αφού τον εμβολίασαν με Pfizer αν και είχε άνοια (δηλ. μηδενική συναίνεση) και ήταν και 91 ετών ..Η Ελβετία συνορεύει με Γερμανία.. ξυπνούν μνήμες στο γερμανόφωνο καντόνι…

Ένας 90αρης υπερήλικας με άνοια πέθανε κάποιες μέρες αφότου εμβολιάστηκε με μια δόση αντι-Covid σ΄εγκατάσταση φροντίδων για άτομα με άνοια στην Lucerne,στην Ελβετία μεταφέρει εγχώριο média.Είναι ο δεύτερος παππούς που φεύγει μετά τον επιβαλόμενο εμβολιασμό.

Και οι 2 έκαναν Pfizer.Ο άλλος ήταν Ισραηλινός και έπαθε ανακοπή καρδιάς 2 ώρες μετά τον εμβολιασμό. Aλλά ως ήταν αναμενόμενο και το institut Swissmedic υπογραμμίζει το “ιατρικό ιστορικό” αυτού του ατόμου και την εξέλιξη της ασθένειας του που φιγουράρουν επίσης στο πιστοποιητικό θανάτου, πάντως κάπου εκεί δίπλα τώρα καταχωνιασμένο θα είναι και το πιστοποιητικό εμβολιασμού..

Αυτή η ηλικία των 90 δεν ενδείκνυται ούτε καν για απαραίτητες πολλές φορές ιατρικές πράξεις πως έναν 90αρη επιβαρυμένο με ιατρικό ιστορικό συν τον υπερεξασθενημένο βιολογικό παράγοντα τον έβαλαν στη λίστα;;; Πως εμβολίασαν υπερήλικα με άνοια αν και απαιτείται συναίνεση που όμως το άτομο λόγω της κατάστασής του εννοείται πως δεν ήταν σε θέση να δώσει; H Eλβετία συνορεύει με Γερμανία και ο παππούς με άνοια κάνει να ξυπνούν μνήμες.

To ελβετικό Institut θεραπευτικών προϊόντων, Swissmedic, κρίνει ως ήταν αυτονόητο ότι είναι “υψηλά απίθανη” η ύπαρξη μιας σχέσης μεταξύ του πρόσφατου θανάτουενός 90αρη και του υπεράνω πάσης υποψίας αν και για α΄φορά και χωρίς καμιά δημοσιευμένη επιστημονική μελέτη επιβάλλεται στον παγκόσμιο πληθυσμό εμβολίου mRNA κατά Covid-19,την Τετάρτη 30 Δεκέμβρη. Αυτή η επικοινωνία που έγινε στη συνέχεια από άρθρο στο site Zeitpunkt, που προέκυψε μετά από πολυάριθμες υποθέσεις (ο κόσμος ευτυχώς είναι σκεπτόμενος ακόμη) στα κοινωνικά δίκτυα, όσα δηλ. ακόμη δεν έχει σβήσει ή περιορίσει η παγκόσμια λογοκρισία.

Το site εξηγούσε ότι ένας άνδρας 91 ετών εμβολιάστηκε στις 24 Δεκέμβρη σε μια εγκατάσταση για άτομα με άνοια στη Λουκέρνη και ότι ο θάνατός του κηρύχθηκε πέντε μέρες αργότερα..

Η Swissmedic ενημερώθηκε για αυτόν τον θάνατο από τις καντονικές αρχές, όπως απαιτείται από το πρωτόκολλο που δημιουργήθηκε για την εκστρατεία εμβολιασμού, με, μεταξύ άλλων, ένα ειδικό σύστημα υπολογιστή για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών. «Διεξήχθησαν έρευνες» από τις τοπικές αρχές υγείας και από το εθνικό ινστιτούτο, συνεχίζει το δελτίο τύπου (στα γερμανικά), το οποίο δίνει έμφαση στο «ιατρικό ιστορικό» του ασθενούς και στην «οξεία πορεία της νόσου του». Το ινστιτούτο δεν διευκρίνισε το χρόνο μεταξύ της ένεσης της δόσης του εμβολίου και του θανάτου, ούτε το φύλο του ενδιαφερόμενου, υπογραμμίζει η εφημερίδα Le Temps.

Από την άλλη πλευρά, το ελβετικό ινστιτούτο διευκρινίζει ότι μόνο οι παθολογίες από τις οποίες υπέφερε ο 91χρονος μπορούν να εξηγήσουν την αιτία θανάτου, η οποία εμφανίζεται στο πιστοποιητικό θανάτου.

“Μέχρι στιγμής, δεν έχουν παρατηρηθεί άγνωστες παρενέργειες [στην Ελβετία] με εμβόλια κατά του νέου covid19”, συνεχίζει η Swissmedic. Την περασμένη εβδομάδα, η πόλη της Λουκέρνης φιλοξένησε τους πρώτους εμβολιασμούς κατά του Covid-19 που πραγματοποιούνται στην Ελβετία, αναφέρει το Reuters με ένεση σε ηλικιωμένους ανθρώπους του εμβολίου που αναπτύχθηκε από την Pfizer και τη γερμανική BioNTech.

francetvinfo 30/12/20

dimpenews.com

Back to top button