breaking newsΕλλάδα

Γελάει το σύμπαν !!! Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για μουσουλμάνους λαθρομετανάστες έκανε ο Παυλόπουλος

Την προηγούμενη βδομάδα, ο πρόεδρος του Ιράκ ανακοίνωσε ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις ελέγχουν πλέον το 100% των εδαφών της χώρας και ότι ο πόλεμος ΤΕΛΕΙΩΣΕ! 

Τις ίδιες μέρες, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν επισκέφθηκε την Συρία και ανακοίνωσε την ολοκληρωτική, οριστική και αμετάκλητη κατατρόπωση των τζιχαντιστών από τις ρωσικές και συριακές δυνάμεις και την σταδιακή αποχώρηση των ρωσικών, εφόσον κι εκεί ο πόλεμος ΤΕΛΕΙΩΣΕ!


Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση: 


Φαίνεται, όμως, πως υπάρχει στον κόσμο κάποιος που δεν έχει πληροφορηθεί τίποτα για το τέλος του πολέμου, σε Συρία και Ιράκ. Κι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι… Εσκιμώος στον Βόρειο Πόλο, ούτε ο… Ταρζάν στην απομονωμένη ζούγκλα, αλλά ο πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος!

Ο οποίος, σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για λαθρομετανάστες και τα παιδιά τους πρόσφυγες, που έγινε στην βουλή, είπε τα εξής… καταπληκτικά: «Σας καλωσορίζω εδώ, στην καρδιά της Ελληνικής Δημοκρατίας  που είναι και η καρδιά του Ελληνικού Λαού. Σας ευχόμαστε – και σας εύχομαι προσωπικώς – αυτές τις Άγιες Μέρες,  με όλους τους συμβολισμούς που οι Άγιες αυτές μέρες  αναδίδουν, πριν απ’ όλα να έχετε υγεία και δύναμη.
Δεύτερον, να τελειώσει αυτός ο πόλεμος, να εμπεδωθεί  η ειρήνη σε μια περιοχή που είναι φτιαγμένη για ειρήνη και να γυρίσετε στα σπίτια σας καθώς και να ξαναβρείτε τις οικογένειές σας. Έως ότου συμβεί αυτό, για το οποίο πρέπει να εργασθούμε όλοι μας, να ξέρετε ότι η Πατρίδα σας είναι η Ελλάδα και οικογένειά σας είναι η Ελληνική κοινωνία. Γιατί έτσι είναι ο Ελληνικός Πολιτισμός και έτσι είναι ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός…».

Μήπως κάποιος να τον ειδοποιήσει, ότι πόλεμος… τελείωσε, για να πάψει να εκτίθεται;

«Δύο άχρηστα όργανα υπάρχουν: ο προστάτης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας»!
Τάδε εφη ο Κλεμανσω, όχι εγώ!

Ο συγκεκριμένος δε, αποτελεί μακράν τον χειρότερο πρόεδρο της δημοκρατίας που έχει υπάρξει από την μεταπολίτευση και εντεύθεν!
Δειλός, ανεπαρκής, καρεκλοκένταυρος, γενίτσαρος της δήθεν Δεξιας ο οποίος συμμάχησε με τον αριστερό συρφετό, προκειμένου να καθίσει στην προεδρική καρεκλα!

Παρατήρηση 1η : τα «προσφυγόπουλα» είναι μαντραχαλάδες δυο μέτρα με κινητά τελευταίας τεχνολογίας ….
Παρατήρηση 2η : δεν είδα να καλεί Ελληνόπουλα που πεινούν και ζεσταίνονται με μαγκάλια, ώστε να τους εκθέσει τα επιτεύγματα της ελληνικής δημοκρατίας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού!
Παρατήρηση 3η: σε ποίους ομιλεί για «άγιες μέρες» ο πρόεδρος? Στους ισλαμιστες που θεωρούν όλους τους χριστιανούς εχθρούς και αλλόθρησκους  (το κοράνι το λέει, όχι εγώ!)?
Παρατήρηση 4η: το υπάρχον πολιτικο σύστημα έχει διαβρώσει σε τέτοιο βαθμό την δημοκρατία μας, που πλέον έχει μετεξελιχθεί σε «ολιγαρχία των αχρήστων»!
Η εποχή που οι πολιτικοί υπηρετούσαν τους πολίτες έχει πλέον εκλείψει και χάνεται στην λήθη του χρόνου πριν την μεταπολίτευση!

Εναλλαγές των ιδίων προυχόντων στην καρεκλα, με αυτοσκοπό το χρήμα και την ηδονή της εξουσιας, εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών και της πατρίδας! Έχουμε καταντήσει αφρικανική δημοκρατία ….

Λέμε όχι σε αυτήν την δημοκρατία των αχρήστων γραικύλων! Καιρός να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Δημήτριος Π. Μάρκου
eglimatikotita.gr
Back to top button