breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

O Γάλλος Καθηγητής Ιολογίας Philippe Poindron : Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από μεταλλάξεις και μετάδοση ιού. Δεν είμαι υπέρ εμβολιασμού νέων και παιδιών.

Υπάρχουν κίνδυνοι. Δεν πρέπει να εμβολιάσουμε όλον τον κόσμο. Τους ευπαθείς ναι.

O Γάλλος Ιολόγος Philippe Poindron επίτιμος Καθηγητής Ιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου ξεκαθαρίζει στην τηλεόραση CNEWS ότι: Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από μεταλλάξεις και μετάδοση ιού. Δεν είμαι υπέρ εμβολιασμού νέων και παιδιών. Υπάρχουν κίνδυνοι. Δεν πρέπει να εμβολιάσουμε όλον τον κόσμο. Τους ευπαθείς ναι.

Συγκεκριμένα αναφέρει ”στο Ισραήλ όπου το 65% του πληθυσμού είναι εμβολιασμένοι κατά του κορωνοιού το 40% των νέων κρουσμάτων είναι διπλά δηλ. πλήρως εμβολιασμένοι με το προϊόν της Pfizer! (σσ ο 1/2) Oπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι εμβολιαστείτε για να είστε 100% προστατευμένοι. Αυτό είναι τρελό. Δεν πρέπει να λέμε στα άτομα ότι το εμβόλιο προστατεύει ολοκληρωτικά κατά των σοβαρών μορφών τη ασθένειας. Αυτό δίνει μια λάθος ιδέα ασφάλειας» Δεν πρέπει να εμβολιάσουμε όλον τον κόσμο. Συμφωνώ στον εμβολιασμό ευπαθών κοινωνικών ομάδων υψηλού κινδύνου π.χ με υπέρταση και διαβήτη αλλά λυπάμαι αλλά θα το πω διαφωνώ με τον εμβολιασμό νέων και παιδιών. Στο Ισραήλ υπήρχαν πολλά κρούσματα μυοκαρδίτιδας και παρενεργειών σε νέους εμβολιασμένους και στις ΗΠΑ πάνω από 1200 κρούσματα μυοκαρδίτιδας για νέους. Για τους νέους λοιπόν δεν είμαι υπέρ του εμβολιασμού νέων.Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από τις μεταλλάξεις δεν προστατεύει από την μετάδοση ιού τη μετάδοση

dimpenews.com

Back to top button