Διεθνή

newsweek: H Ολλανδία σχεδιάζει να εμβολιάσει με πάνω από 6 δόσεις τον κόσμο! Ολόκληρο άλμπουμ από αναμνηστικές……..

Η Ολλανδία ανακοινώνει σχέδιο για χορήγηση σε ανθρώπους έως και έξι δόσεων εμβολίου κατά του COVID Ολόκληρο άλμπουμ από αναμνηστικές…….Τσουνάμι από αναμνηστικές..

Ο Hugo de Jonge, υπουργός Υγείας της Ολλανδίας, δήλωσε ότι η χώρα του θα μπορούσε να προετοιμάζει άλλα τρία ενισχυτικά εμβόλια κατά του κορωναϊού.

Ο De Jonge έγραψε μια επιστολή στο κοινοβούλιο της χώρας του την Τετάρτη, προτείνοντας η Ολλανδία να εξετάσει επιπλέον γύρους αναμνηστικών εμβολίων για την καταπολέμηση νέων παραλλαγών, με δύο από αυτά το 2022 και ένα άλλο το 2023.
Η επιστολή ανέφερε επίσης ότι η Ολλανδία διαθέτει αρκετά ενισχυτικά εμβόλια για την τρέχουσα αναμνηστική εκστρατεία της.
Στην επιστολή, ο De Jonge έγραψε: «Σίγουρα, επειδή μόνο το μισό κανονικό εμβόλιο χρειάζεται για μια αναμνηστική δόση Moderna, έχουμε τώρα επαρκή εμβόλια για την τρέχουσα αναμνηστική εκστρατεία και υπάρχει άφθονη βάση για πιθανούς επιπλέον αναμνηστικούς γύρους το δεύτερο τρίμηνο και το φθινόπωρο του 2022 και το 2023.

Η Ολλανδία έχει αγοράσει απόθεμα εμβολίων χύμα για να αποφύγει τις ελλείψεις.

Η χώρα έχει παραγγείλει σχεδόν 6 εκατομμύρια επιπλέον εμβόλια μαζί με τα 12 εκατομμύρια που έχουν ήδη αγοραστεί από την Pfizer/Biontech.

Υπάρχει ήδη συμφωνία με την Pfizer/Biontech για τουλάχιστον άλλες 17,5 εκατομμύρια δόσεις πριν από το 2023. Δεν είναι σαφές ποιος θα είναι κατάλληλος για αυτές τις ενισχυτικές εμβόλια κατά του κορονοϊού το 2022 και το 2023.

Η Pfizer/Biontech εργάζεται σε ένα εμβόλιο προσαρμοσμένο στην τρέχουσα παραλλαγή Omicron.

Η Pfizer/Biontech έχει δηλώσει ότι χρειάζεται τουλάχιστον 100 ημέρες για να αναπτύξει, να εγκρίνει και να κλιμακώσει την παραγωγή για ένα τροποποιημένο εμβόλιο. Η παράδοση αναμένεται τον Απρίλιο το νωρίτερο.

Στις 29 Δεκεμβρίου άτομα που γεννήθηκαν το 1983 και το 1984 προσκλήθηκαν από τις Δημοτικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας για να λάβουν αναμνηστικά εμβόλια. Την επόμενη μέρα, όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 1985 και 1986 ειπώθηκε ότι μπορούσαν να προγραμματίσουν το δικό τους.

Ο ιστότοπος της κυβέρνησης της Ολλανδίας έχει επίσης επισημάνει τα τρέχοντα δεδομένα σχετικά με την πρόσληψη εμβολίων στη χώρα.

Από τις 26 Δεκεμβρίου, το 89 % των ατόμων ηλικίας 18 ετών και άνω είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου. Συνολικά το 85,9% όσων είναι ηλικίας 18 ετών και άνω είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Μόνο το 20%του πληθυσμού ηλικίας 18 ετών και άνω έχει εμβολιαστεί πλήρως και έχει λάβει αναμνηστική, ωστόσο, επί του παρόντος δεν μπορούν όλες οι ηλικιακές ομάδες να προγραμματίσουν το αναμνηστικό τους ραντεβού.

Στις 29 Δεκεμβρίου, η Ολλανδία είχε κατά μέσο όρο 12.390 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε επτά ημέρες.

Στις 29 Δεκεμβρίου, 51 ασθενείς με COVID-19 αναφέρθηκαν νεκροί, μια μέρα με την ημέρα μείωση κατά 24. Συνολικά 20.852 άνθρωποι πέθαναν μέσα σε 28 ημέρες από τη μόλυνση από τον COVID-19 στην Ολλανδία από τότε που ξεκίνησε η αναφορά θανάτων.newsweek 30.12.21

dimpenews.com

Back to top button