Διεθνή

EKTAKTO ΣΟΚ Συντριβή Ισραηλινού στρατιωτικού ελικοπτέρου στ’ ανοιχτά της Χάιφα. Περισυλλογή και των 3 μελών πληρώματος. Άγνωστη η κατάσταση υγείας τους ! ΒΙΝΤΕΟ η στιγμή της πτώσης! Φλεγόμενο έπεσε στη θάλασσα!

Στρατιωτικό ελικόπτερο του Ισραήλ συνετρίβη πριν λίγο στα ανοιχτά της Χάιφα, διασώθηκε αρχικά ένα μέλος του πληρώματος, δύο παγιδευμένοι.Τελικά διασώθηκαν και οι 3 αλλά η κατάσταση υγείας τους άγνωστη. O ένας νοσηλεύεται στην εντατική και για τους 2 που αρχικά δίνονταν παγιδευμένοι δεν δίνουν καθόλου εικόνα υγείας τους λένε ότι είναι ”ασαφής” Σύμφωνα με βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή της πτώσης φλεγόμενο το ελικόπτερο έπεσε στη θάλασσα. Που σημαίνει πολλά για την κατάσταση που είναι το πλήρωμα αλλά διαφωτίζει και της συνθήκες συντριβής.

אזרחים עם שברי המסוק (צילום: שלומי גבאי, וואלה!)

Πολλές δυνάμεις διάσωσης κλήθηκαν στον τόπο της συντριβής μπροστά από το Κέντρο Θάλασσας και Λίμνης πολύ κοντά στην παραλία στο Μπατ Γκαλίμ. Αρχικά 1 μέλος του πληρώματος διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Rambam της πόλης. Μέλη της Μονάδας 669 εργάζονταν για τη διάσωση δύο ακόμη παγιδευμένων που τελικά ανασύρθηκαν σε άγνωστη κατάσταση. ynet και times of israel To ελικόπτερο πάντως είναι κομμάτια η πρόσκρουση μέσα στη νύχτα σφοδρή τα 2 μέλη δόθηκε αρχικά πως ήταν εγκλωβισμένα. Είναι ευαίσθητες πληροφορίες και είναι λογικό να βγαίνουν με το σταγονόμετρο…..

Image

Eικόνες με συντρίμμια του ελικοπτέρου.Tρία ήταν τα μέλη του πληρώματος. Νεώτερες πληροφορίες περισυνελέχθηκαν και οι 3 η κατάσταση υγείας για τους 2 άγνωστη σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές.

Image
Image

dimpenews.com

Back to top button