breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

M.Παγώνη: «Από την αρχή καταγράφαμε καρκινοπαθείς και καρδιοπαθείς ότι πέθαναν από Covid»!

Νέα «βόμβα» μετά τον Θάνο Πλεύρη από την πρόεδρο του EΙΝΑΠ

Η πρόεδρος του EΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, δήλωσε ότι ο τρόπος καταγραφής των νεκρών με Covid-19 στην Ελλάδα δεν είναι σωστός αφού καταγράφονται ως θάνατοι από κορωνοϊό ασθενείς που έχουν καρκίνο ή καρδιολογικό νόσημα!

Άρα ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα που έχουν πεθάνει από κορωνοϊό δεν είναι αληθής! Οι ασθενείς δεν πέθαναν από κορωνοϊό αλλά ΜΕ κορωνοϊό το οποίο έχει τεράστια διαφορά!

Συγκεκριμένα είπε «αν κάποιος μπει στο νοσοκομείο για άλλη αιτία πχ καρκίνο ή καρδιολογικό νόσημα και μέσα βγει θετικός στο κορωνοϊό καταγράφεται σαν θάνατος από κορονοϊό. Αυτό δεν είναι σωστό στο εξωτερικό δεν γίνεται έτσι».

«Αυτό ήταν λάθος από την αρχή», προσέθεσε.

Έτσι λοιπόν η Μ.Παγώνη επιβεβαίωσε τον υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη ο οποίος δήλωσε ότι αν πάθεις έμφραγμα ή εγκεφαλικό και τύχει να είσαι θετικός στον Covid δεν πας στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό, αλλά βάσει πρωτοκόλλου θα μπεις σε μονάδα κορωνοϊού.

«Αυτό είναι είναι το σύστημα που έχει η χώρα μας. Και μετά καταγράφεσαι πως πέθανες από COVID»,συνέχισε.

Έτσι ένα μεγάλο ερώτημα που προκύπτει έπειτα από την εν λόγω κυνική ομολογία είναι: «Έτσι, πήγε άδικα τόσος κόσμος;».

Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός με ανάρτηση του στο twitter πρόκειται για «ομολογία πιθανών ιατρικών εγκλημάτων που θα έπρεπε ερευνήσει επειγόντως η Δικαιοσύνη. Η μονάδα εγκεφαλικών ελαττώνει την θνησιμότητα κατά 50-55%  αλλά ο υπουργός έχει “σύστημα” να τους πετάνε όλους σε κλινικές Covid. Η Δικαιοσύνη αγνοείται… »

Με άλλα λόγια αυτό που καταγγέλλει ο γνωστός καρδιολόγος είναι πως πολλοί ασθενείς που έχουν καταγραφεί ότι εξέπνευσαν λόγω Covid στην πραγματικότητα πέθαναν λόγω άλλου σοβαρότερου ιατρικού περιστατικού το οποίο δεν αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε στην μονάδα που του αναλογεί.

Αντιμετωπίστηκαν ως ασθενείς Covid και εν τέλει πέθαναν από έμφραγμα ή εγκεφαλικό.

Το ποσοστό που αναφέρει ο Κ.Φαρσαλινός είναι συγκλονιστικό.

Κ.Φαρσαλινός:«Στείλατε σε μονάδες Covid όσους έπαθαν καρδιά ή εγκεφαλικό και τους καταδικάσατε»

pronews.

Back to top button