breaking newsΚύπρος

Αιτητής ασύλου: ”Πίσω στη χώρα τους όσοι Αφρικανοί δεν σέβονται την Κυπριακή Δημοκρατία”(ΒΙΝΤΕΟ)

Στο σεβασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίως από Αφρικανούς αιτητές ασύλου  που προκαλούν προβλήματα κάλεσε μέσω Τικ Τοκ  ένας Αφρικανός που μίλησε σε πολύ καλά ελληνικά.  Όπως αναφέρει σε τρίλεπτο βίντεο o ίδιος έχει καταγωγή από το Καμερούν και βρίσκεται στην Κύπρο από τον Σεπτέμβριο του 2018.

«Ο λόγος που κάνω αυτό το βίντεο σήμερα είναι επειδή δεν είμαι χαρούμενος με πράγματα που κάνουν μερικοί Αφρικανοί στην Κύπρο. Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω την Κυπριακή Δημοκρατία που μας δέχτηκε από πολλές χώρες. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο για μια μικρή χώρα όπως είναι η Κύπρος να δέχεται 50 με περίπου 70 χιλιάδες πρόσφυγες από πολλές χώρες. Για όνομα του Θεού.

Κανονικά ειναι πολύ δύσκολο για την Κυβέρνηση, ξέρω και καταλαμβαίνω. Εσείς οι Κύπριοι θέλετε μόνο ένα πράγμα από εμάς τους πρόσφυγες στην Κύπρο, και αυτό είναι ο σεβασμός στην χώρα σας. Νομίζω ο καλύτερος τρόπος για να πούμε ευχαριστώ στην Κυπριακή Δημοκρατία είναι να σεβόμαστε τους νόμους, τους κανόνες και κανονισμούς σας, αλλά αυτό που βλέπουμε στην Κύπρο είναι διαφορετικό.

Αν ένας αφρικανός δεν κλέψει άλλο θα τσακωθεί, αν δεν τσακωθεί θα κάψει σπίτι, όποιος δεν κάψει σπίτι θα νοικιάσει σπίτι μόνος του και μετά θα φέρει 5 με 10 άτομα παραπάνω μέσα στο σπίτι.  Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί μετά θα καταστρέψουν όλα τα πράγματα μέσα στο σπίτι, σαλόνι, κουζίνα, ταβάνι, μπαλκόνια, μπάνιο και δωμάτια.  Ρεύμα, νερό και ενοίκια δεν πληρώνει και μετά θα φύγει.  Όλα αυτά τα πράγματα για εμένα δεν είναι καλά.

Σήμερα το λέω σε όλους τους Κυπρίους Είμαι από την Αφρική και μου αρέσει η αλήθεια. Όποιος Αφρκανός κάνει κάτι κακό στην Κύπρο, μην τον πάρετε μόνο στη φυλακή στην Λευκωσία. Μετά την φυλακή να τον πάρετε στο αεροδρόμιο στην Λάρνακα και να τον στείλετε πίσω στην χώρα του».

@lovalaeugene #congolesetiktok🇨🇩 #nigeriantiktok🇳🇬 #cameroontiktok🇨🇲 #cyprustiktok🇨🇾 ♬ original sound – Lovala_EM🇨🇲

sigmalive.

Back to top button