breaking newsΔιεθνή

Ο ηθoπoιoς που εσφαζε η Oυκρανn με το δρεπαvι, το παiζει τωρα αμαxoς στο AΖOVSΤAL…Πoλυ φτnvn η Ουκραvικn πρoπαγαvδα ! ! !

Νέα διάσταση στο θρίλερ της Μαριούπολης έδωσαν το τελευταίο 24ωρο, οι ξαφνικοί ουκρανικοί ισχυρισμοί περί 1.000 και πλέον αμάχων, που έχουν, δήθεν, βρει καταφύγιο στα έγκατα του εργοστασίου AZOVSTAL….

Τα social media και τα δυτικά μέσα κατακλύστηκαν από ορισμένα σκηνοθετημένα πλάνα, τα οποία φέρονται να καταγράφουν γυναικόπαιδα στους υπόγειους ορόφους του AZOVSTAL, εκεί που οι Ρώσοι τις προηγούμενες ημέρες υπέκλεψαν συνομιλίες ξένων μαχητών σε τουλάχιστον 6 γλώσσες!

Ξαφνικά, σύμφωνα με την ουκρανική προπαγάνδα, “ξεφύτρωσαν”…μεγάλες ομάδες αμάχων, που υποτίθεται περιθάλπονται από τους Ουκρανούς στρατιώτες!!!

Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Οι Ουκρανοί έχουν αποδείξει, με χαρακτηριστικό το παράδειγμα της fake σφαγής στη Μπούτσα, πως δεν είναι και τόσο master στην “τέχνη” της προπαγάνδας!

Αυτή τη φορά δεν είδαμε “πτώματα” να…σηκώνονται, αλλά ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ να προσποιούνται τους “άπορους” αμάχους!!! Και μάλιστα μέσα από το εργοστάσιο του AZOVSTAL!

Στο 1ο μέρος του, έχουμε την πρόσφατη κατάπτυστη διαφήμιση, στην οποία μία Ουκρανή ηθοποιός από το Λβιβ αποκεφαλίζει έναν υποτιθέμενο Ρώσο στρατιώτη! Είναι και οι δύο ηθοποιοί, αφού παίζουν σε τηλεοπτικό σποτ!

Δειτε το βιντεο που τον σφαζει ΕΔΩ

Στο 2ο μέρος έχουμε τις εικόνες που έπαιξαν και σε ελληνικά ΜΜΕ, στις οποίες καταγράφονται οικογένειες αμάχων, υποτίθεται στο υπόγειο του AZOVSTAL.

Ποιό το κοινό τους σημείο;;; Και στα δύο παίζει ο ίδιος ΗΘΟΠΟΙΟΣ! Αυτός που στο 1ο μέρος αναπαριστά τον “Ρώσο στρατιώτη”, εμφανίζεται ως….άμαχος, που κρατά και ένα μικρό παιδί στην αγκαλιά του!

Όλα ένα καλοστημένο σόου επομένως! Είναι επίσης πολύ πιθανό οι εικονιζόμενοι “άμαχοι”, όχι μόνο να μην βρίσκονται στη Μαριούπολη, αλλά ούτε καν στην Ουκρανία και το βίντεο να γυρίστηκε οπουδήποτε, από την Αμερική μέχρι την Ευρώπη.

Ρωσικά ΜΜΕ, επικαλούμενα στρατιωτικές πηγές, μεταδίδουν πως τουλάχιστον 120 πολίτες (ανάμεσά τους και αρκετά γυναικόπαιδα) εκμεταλλεύτηκαν την προσωρινή κατάπαυση του πυρός και τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους και εγκατέλειψαν την πολιορκημένη βιομηχανική ζώνη.

ΩΣΤΟΣΟ εν αντιθέσει με τα όσα λανθασμένα μεταφέρουν δυτικά πρακτορεία, οι 120 άμαχοι ΔΕΝ προήλθαν από τα έγκατα των βιομηχανικών μονάδων, αλλά από τον κυρίως ΟΙΚΙΣΜΟ του AZOVSTAL!

Οι 120 άμαχοι βγήκαν από τα υπόγεια του οικισμού, που υπό κανονικές συνθήκες χρησιμοποιείτο για να κατοικούν οι εργαζόμενοι (και οι συγγενείς τους) του AZOVSTAL!

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική πληροφορία, την οποία αγνοούν τα δυτικά ΜΜΕ, τα οποία δυτικά ΜΜΕ ενισχύουν έτσι τους ψευδείς ουκρανικούς ισχυρισμούς, περί δήθεν μεγάλου αριθμού αμάχων εντός του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.

Αν υπάρχουν άμαχοι στα υπόγεια του ΑZOVSTAL είναι όμηροι των Ναζί, που με τον τρόπο αυτό κάνουν ένα ακόμη έγκλημα πολέμου.

Back to top button