breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Μεγάλη αύξηση μελών για την Εκκλησία του Σατανά στην Αμερική, όπου γίνεται μόδα η λατρεία του διαβόλου

Σύμφωνα με τους LA Times «μια ετερόδοξη γενιά αυτοαποκαλούμενων σατανιστών ανατρέπει τα στερεότυπα του μωρού της Ρόζμαρυ και του Helter Skelter, στο βωμό της ριζοσπαστικής πολιτικής, της φεμινιστικής αισθητικής και της κοινωνικής ενότητας.

 

Αυτό που τροφοδοτεί την αναδυόμενη δημοτικότητα του σατανισμού είναι η προεδρία του Τραμπ κι αυτό, επειδή οι σατανιστές δεν μπορούν να τον αντέξουν. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι για τα 8 χρόνια της προεδρίας Ομπάμα, οι σατανιστές δεν είχαν τίποτα να πουν.

Με έναν χρόνο προεδρίας του Τραμπ, σημειώθηκε μια έκρηξη. Όπως φαίνεται ο διάβολος δεν συμπαθεί καθόλου τον Τραμπ.

Η εφημερίδα έστειλε έναν δημοσιογράφο για να ερευνήσει μια σατανική συγκέντρωση σε ένα υπόγειο στην Καλιφόρνια, όπου βρήκε μια κλίκα από καλλιτέχνες, συγγραφείς και μουσικούς που φώναζαν «Ζήτω ο Σατανάς!», Ενώ κάποιος, έπαιζε απαράδεκτες μελωδίες στο εκκλησιαστικό όργανο.

Ο σατανισμός προσελκύει αντιπολιτισμικούς Καλιφορνέζους, επειδή θεωρείται ως κοινωνική αντίδραση στην εποχή του Τραμπ.

Όπως γράφει το δημοσίευμα των LA Times: «Οι λάτρεις της παράδοσης θα μπορούσαν να κάνουν μια συζήτηση, για το αν κάτι από αυτά είναι καθαρά σατανικό ή καθόλου. Αυτή η νέα θεώρηση είναι πολύ πιο φεμινιστική από τη μηδενιστική, με ευέλικτη αυτογνωσία και καλύτερη γνώση της διαδικτυακής κουλτούρας απ’ ότι η ορθόδοξη θεολογία».

Η παρουσία των σατανιστών στο διαδίκτυο είναι επίσης έντονη.

Ας λάβουμε υπόψη μας τη λακωνική παρουσία στο twitter, της Εκκλησίας του Σατανά, που διορθώνει σκωπτικά, αυτούς που αναφέρουν μάταια το όνομα του σκοτεινού άρχοντα.

Φαίνεται επίσης, η καλή άποψη που επικρατεί σχετικά, στις Συχνές Ερωτήσεις του ιστοτόπου τους:

«Βλέπουμε το σύμπαν σαν να είναι αδιάφορο για εμάς κι έτσι όλη η ηθική και οι αξίες είναι υποκειμενικές ανθρώπινες κατασκευές» υποστηρίζεται στην ενότητα: «θεμελιώδεις πεποιθήσεις», ενώ στην ενότητα: «πωλήσεις ψυχών» υποστηρίζεται:

«Δεν υπάρχουν ψυχές – και κανείς να τις αγοράσει. Αν θέλετε κάτι από τη ζωή, κουνήστε τους τεμπέλικους πισινούς σας κι εργαστείτε γι’ αυτό. «

Αναφέρουν δημοσιεύματα στις ΗΠΑ: «Ο σατανισμός έχει συνδεθεί με μαγείες και τελετουργικές θυσίες παιδιών στην ιστορία του. Έχει προσελκύσει πιστούς, όπως ο Alister Crowley, που είχε προκαλέσει πολλά σκάνδαλα, ισχυριζόμενος ότι είναι ο μάστερ της μαύρης μαγείας.

Ο σύγχρονος σατανισμός χωρίζεται σε ένθεες και άθεες αιρέσεις και ίσως να οφείλει κάτι στον Crowley, ο οποίος αποκαλούσε τον εαυτό του «μεγάλο θηρίο 666″, αλλά αυτός κήρυξε κυρίως ελεύθερο έρωτα και πειραματισμούς με ναρκωτικά».

Κι όπως υποστηρίζουν αυτοί που παρατηρούν το φαινόμενο της έξαρσης της σατανικής λατρείας στην Αμερική: «η τελευταία μετάλλαξη του Σατανισμού είναι κάτι άλλο, μια εξέγερση αντίθεσης εναντίον μιας πατριαρχικής παγκόσμιας τάξης που αξίζει να ερευνηθεί».

 Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι, ότι ο σατανάς έχει ενεργοποιήσει τα πιστά μέλη του, για να πολεμήσει το αντίπαλον δέος, την Μαύρη Αδελφότητα, η οποία με τη νίκη της μετά την εκλογή Τραμπ έχει την εξουσία στις ΗΠΑ και προσπαθεί να αποδομήσει όλο το έργο το οποίο με τόσο κόπο είχε καταφέρει να κάνει ο σατανάς και τα τσιράκια του και τον «ευλογημένο» Ομπάμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αυτό για τους σατανιστές και τη Λευκή Αδελφότητα είναι κάτι που δεν καταπίνεται με τίποτα. 

Το παιχνίδι παίζεται πολύ σκληρά ανάμεσα στις δυο αντίπαλες αδελφότητες κι αυτοί που ξέρουν τι γίνεται, βλέπουν ότι ο σατανάς χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα μέσα ελέγχου των ανθρώπων, έτσι ώστε να επικρατήσει και να μπορέσει να φέρει την δική του Παγκόσμια διοίκηση και τον εκλεκτό του Αντίχριστο στην εξουσία, κινητοποιώντας ακόμα και την εκκλησία του στην τεράστια πολιτική αντιπαράθεση, κάνοντας τους αμερικανούς αναλυτές να ψάχνονται για το τι συμβαίνει.

Τα πλοκάμια του σατανικού δικτύου του είναι πάρα πολλά κι όλα τα συντονίζει σαν καλός μαέστρος για να εκτελέσει το σχέδιό του.

Φεμινισμός, αθεΐα, πολιτική, πανθρησκεία, οικολογία, μετανάστευση, τεχνολογία, θέαμα, εκπαίδευση, όλα στην υπηρεσία του σατανά, δημιουργούν ένα δίκτυο υπηκόων που θα ενωθούν στην κοινή σατανική ιδεολογική τους πλατφόρμα, που φυσικά αποτελεί το σατανικό δόγμα, ενώνοντάς τους όλους αυτούς σε μια σατανική εκκλησία, με νέο πρόσωπο που ο κόσμος δεν είχε ξαναδεί μέχρι σήμερα.

el.gr

Back to top button