breaking newsΕλλάδακοινωνία

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ –

ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΕΧΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,

emvolio_syrigga_emvoliasmos_enesi_koronoios_covid_eurokinissi_

Είναι εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει με αυτή την Κυβέρνηση που το μόνο που κάνει καθημερινά, είναι να απειλεί τους ίδιους πολίτες που την ψήφισαν για να υπηρετήσει (γελάνε και τα περιστέρια) αυτή τη χώρα. Τσάμπα μάγκες όλοι οι “ειδικοί” και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους με το ακαταδίωκτο που προώθησε ο Μητσοτάκης για να τους θωρακίσει και να κάνουν τη δουλίτσα τους ανενόχλητοι.

Η κοινωνία βράζει αφού πέρα από πιεσμένοι, οι πολίτες νιώθουν να εκβιάζονται από αυτούς που ζητάει το καλύτερο δυνατό. Μεγαλύτερη προδοσία από αυτό υπάρχει;;;;

Σήμερα λοιπόν ζούμε ακόμα ένα κρεσέντο παράνοιας, αμόκ και απειλών προς τους “βρωμιάρηδες” που δεν εμβολιάζονται σε αντίθεση με όλα όσα έλεγε πριν αρκετούς μήνες ο Μητσοτάκης, όταν έφτασαν στη χώρα τα πρώτα εμβόλια. “Δεν θα κυνηγήσω κανέναν για να κάνει το εμβόλιο”, έλεγε. Ακόμα ένα από τα αμέτρητα ψέμματα που είπε στον ελληνικό λαό.

Πριν λίγο, αυτός ο τυχάρπαστος ραγιάς της ΝΔ και του Μητσοτάκη, το τυπάκι που λέγεται Σκέρτσος απείλησε εμμέσως με lockdown τους μη εμβολιασμένους πολίτες.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε πως τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας στο μέλλον «θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη».

Ο Α.Σκέρτσος προανήγγειλε λοιπόν lockdown (ή κάποιος παρόμοιο μέτρο) το οποίο… θα ισχύει μόνο για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί!

Για να το κάνουμε λιανά επί της ουσίας ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη (τρομάρα του) έδωσε το σύνθημα για τιμωρία των ανεμβολίαστων μέσα είτε από απολύσεις που θα θεωρούνται δικαιολογημένες είτε μέσα από τον αποκλεισμό από οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση σε περίπτωση υποχρεωτικής αναστολής εργασίας ενός εργαζομένου λόγω μη εμβολιασμού.

Να θυμίσουμε εδώ πως χθες ο Α.Γεωργιάδης είχε πει πως κάποιος που δεν είναι εμβολιασμένος δεν θα μπορεί να εργάζεται σε «covid-free» μαγαζιά, ανάβοντας ουσιαστικά το «πράσινο φως» σε επιχειρηματίες να απολύσουν κάποιον εργαζόμενο που δεν θέλει να εμβολιαστεί.

Ο Σκέρτσος επισημαίνει επίσης πως τώρα έχει έρθει η ώρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των επιχειρήσεων αλλά και της κοινωνίας των πολιτών να κάνουν το καθήκον τους και να πείσουν όσο περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ που καταθέτει στο δημόσιο διάλογο αναλυτικά στοιχεία για το ποσοστό των εμβολιασμένων ανά ηλικιακή ομάδα, παραθέτει όμως ένα ακόμη επιχείρημα στην πρόσκλησή του προς τους ανεμβολίαστους: ότι «μόλις το 0,3% έχει νοσήσει από COVID-19 μετά τον εμβολιασμό του».

Την σκυτάλη πήρε και ο ένας από την ομάδα των ειδικών” ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης που βλέποντας τα νούμερα να μην βγαίνουν, προέτρεψε να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός ακόμα και στους ιερείς.

Μέχρι τις έως τώρα πληροφορίες η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς -εκτός από τους υγειονομικούς- για Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμενικό και ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τον Νίκο Τζανάκη αυτές οι ομάδες εργαζομένων δεν είναι αρκετές, καθώς σημείωσε πως ο εμβολιασμός όλων των ιερέων πρέπει να γίνει υποχρεωτικός.

«Κάνω δημόσια έκκληση στον αρχιεπίσκοπο να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους παπάδες. Είναι άτομα υπερμεταδότες αν νοσήσουν. Πρέπει να είναι στις ομάδες του υποχρεωτικού εμβολιασμού» είπε ο καθηγητής, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κάτι να φοβάται κανείς από το εμβόλιο.

makeleio

Back to top button