breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Η επερχόμενη αλλαγή: τα δημογραφικά στοιχεία του μέλλοντος για την Ευρώπη

Defend Europa / ΚΟ

Δεν είναι μυστικό ότι τα ποσοστά γεννήσεων σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο είναι χαμηλά, παρακάτω από τον δείκτη αντικατάστασης (replacement fertility rate) για να είμαστε ακριβείς. Ιστορικά, οι χώρες με ποσοστά γεννητικότητας μικρότερα από 1,50 δεν μπόρεσαν να συνέλθουν ποτέ.

Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό αν αναμένουμε να έχουμε μέλλον, και μέλλον όχι κάποιου «πληθυσμού» που θα ζει στις χώρες μας, αλλά του δικού μας του λαού. Αυτή η αλλαγή δεν μπορεί να αγνοηθεί.
Δανία – 1,69 Βέλγιο – 1.74 Γερμανία – 1,50 Ελλάδα – 1,30 Ιταλία – 1,37 Ηνωμένο Βασίλειο – 1,81
Η επερχόμενη αλλαγή: τα δημογραφικά στοιχεία του μέλλοντος για την Ευρώπη - Εικόνα1Από καιρό, η Αριστερά και οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης έχουν συνηθίσει να απογοητεύουν τους Ευρωπαίους και να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε τη μετανάστευση από χώρες διαφορετικές από τις δικές μας για να διορθώσουμε το «δημογραφικό πρόβλημα». Έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το φαινομενικά αθώο επιχείρημα ότι οι μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή έχουν υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων, γι’ αυτό πρέπει να τους φέρνουμε στην Ευρώπη για να αντισταθμίσουμε την πτώση του πληθυσμού μας.Η επερχόμενη αλλαγή: τα δημογραφικά στοιχεία του μέλλοντος για την Ευρώπη - Εικόνα2Η επερχόμενη αλλαγή: τα δημογραφικά στοιχεία του μέλλοντος για την Ευρώπη - Εικόνα3Αυτό είναι που ο ΟΗΕ αποκαλεί «replacement migration», «μετανάστευση αντικατάστασης».

Η διατύπωση αυτού του ντοκουμέντου από μόνη της είναι ανησυχητική, πόσο μάλλον οι συνέπειες του. Αντικατάσταση σημαίνει την αντικατάσταση των εγγενών Ευρωπαίων με ξένους από τον τρίτο κόσμο.

Αντί να διορθώσουμε απλώς τα ποσοστά γονιμότητας, ενθαρρύνοντάς την γονιμότητα, όπως κάνει ο Βίκτορ Ορμπάν στην Ουγγαρία. Αυτός είναι μόνο ένας τρόπος, αν το βάλουμε στο μυαλό μας αυτό, με τον οποίον θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε την πληθυσμιακή μας πτώση σε λιγότερο από 5 χρόνια.
Η επερχόμενη αλλαγή: τα δημογραφικά στοιχεία του μέλλοντος για την Ευρώπη - Εικόνα4Το αισχρό παιχνίδι της «ενημέρωσης»: Ιδανική η ζωή χωρίς παιδιά για τους Λευκούς – επιθυμητές οι μεγάλες οικογένειες των νέων «Ευρωπαίων» που «αναδιαμορφώνουν» την ήπειρο Τα mainstream media (MSM) εργάζονται σκληρά καθημερινά στο να πείσουν τους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει κοινός ευρωπαϊκός πολιτισμός και ότι οποιοσδήποτε μπορεί να είναι Γερμανός ή Γάλλος ή Βρετανός.

Είναι περιττό να πούμε ότι όλο αυτό αποτελεί κραυγαλέα προπαγάνδα που έχει σκοπό να κάνει τους Ευρωπαίους να πιστεύουν ότι είναι ωραίο το εάν οι χώρες τους καταντήσουν άγνωστες μέσα σε τρεις δεκαετίες, γιατί στην ουσία ποτέ δεν υπήρξαν!

Όλα αυτά προετοιμάζουν τους Ευρωπαίους για το μέλλον. Ένα μέλλον στο οποίο οι Ευρωπαίοι θα είναι μια μειονότητα όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στις πατρίδες τους.
Αλλαγή της Αφρικής
Η επερχόμενη αλλαγή: τα δημογραφικά στοιχεία του μέλλοντος για την Ευρώπη - Εικόνα5Στη δεκαετία του 1950, ο πληθυσμός της Αφρικής ήταν περίπου 220 εκατομμύρια. Από το 2016 ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 1.216 δισεκατομμύρια. Το 2050 η Αφρική θα έχει πληθυσμό 2,5 δισεκατομμυρίων κατοίκων. Ένας στους τέσσερις ανθρώπους στον κόσμο θα είναι αφρικανός τότε. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα θέλουν να μεταβούν σε πιο ανεπτυγμένες περιοχές του κόσμου, δηλαδή στη Δύση.

Σε αντίθεση με εμάς, η Ανατολή δεν θα έχει κανένα ρόλο σε αυτό. Η Κίνα και η Ιαπωνία, για να αναφέρουμε μόνο λίγες χώρες, δεν νοιάζονται για τους «πρόσφυγες» ή τους μετανάστες, έχουν τα δικά τους προβλήματα και δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τα προβλήματα των άλλων. «Φτιάξτε τα μόνοι σας» λένε, όπως θα έπρεπε να λέμε και εμείς.
Η επερχόμενη αλλαγή: τα δημογραφικά στοιχεία του μέλλοντος για την Ευρώπη - Εικόνα6Πρόκειται για προγραμματισμένη και συντονισμένη προσπάθεια. Ποτέ άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.

Το πρόβλημα με το οποίο αντιμετωπίζουμε εμείς οι Ευρωπαίοι είναι μια εχθρική πολιτική τάξη και τα MSM που ψεύδονται και προπαγανδίζουν συνεχώς ότι είμαστε «ένοχοι» για πράγματα που έκαναν και οι άλλοι λαοί, αλλά με κάποιο τρόπο έχουμε μια μοναδική ευθύνη να τα διορθώσουμε όλα απλώς με το να  εξαφανιστούμε.

Η συμπόνια μας προς άλλους ανθρώπους εκτός από τους δικούς μας είναι δύναμη όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε ισχυροί και έχουμε μια σταθερή αίσθηση του ποιοι είμαστε. Αλλά στην σημερινή εποχή, έτσι όπως είναι τα πράγματα, η συμπόνια μας προς όλους είναι η Αχίλλειος Πτέρνα μας.

Πρέπει πρώτα να βάλουμε το δικό μας λαό. Μόνο τότε μπορούμε να αναμένουμε να συνεργαστούμε με άλλους λαούς.
Η επερχόμενη αλλαγή: τα δημογραφικά στοιχεία του μέλλοντος για την Ευρώπη - Εικόνα7Έχουμε δικαίωμα να υπάρχουμε και έχουμε δώσει στον κόσμο πολλά. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας πρώτα απ’ όλα.

πηγή
kokkinosouranos

Back to top button