Διεθνή

Έλληνας εθελοντής μαχητής στην πρώτη γραμμή στη Μαριούπολη πολεμάει με ρώσικο στρατό κατά ΝΑΤΟ-ΑΖΟV! Mi-6 πληροφορίες για μάχη Μαριούπολης και για αλλαγή στρατηγική Ρωσίας! BINTEO

Οι ρωσικές δυνάμεις εισήλθαν στην πόλη-λιμάνι της Μαριούπολης στο κέντρο της πόλης. Πηγή στην κυβέρνηση Ζελένσκι είπε ότι το Mi-6 ( μυστικές υπηρεσίες Αγγλίας) είχε διαβιβάσει πληροφορίες στο Γραφείο του Προέδρου ότι η Ρωσία αλλάζει στρατηγική και κινείται σε παρατεταμένο πόλεμο. Τώρα δεν υπάρχει καμία αποστολή να καταλάβει το Κίεβο, ο ρωσικός στρατός θα δημιουργήσει μια επιχειρησιακή περικύκλωση, θα διαλύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σε έναν τομέα του μετώπου και θα προχωρήσει στον επόμενο, ενώ θα καταστρέψει στρατιωτικές υποδομές και αποθήκες στη Δυτική Ουκρανία με πυραύλους. Μετά την πτώση της Μαριούπολης, ο ρωσικός στρατός θα περικυκλώσει το ανατολικό μέτωπο και το Χάρκοβο, ενώ παράλληλα θα προετοιμαστεί επιχείρηση κατάληψης της Οδησσού και του Νικολάεφ.

Έλληνας εθελοντής μαχητής στην πρώτη γραμμή στη Μαριούπολη πολεμάει με ρώσικο στρατό κατά ΝΑΤΟ-ΑΖΟV!

Έλληνας εθελοντής στην πρώτη γραμμή στη Μαριούπολη. Εντάχθηκε ως εθελοντής στο τάγμα της Τσετσενίας. Ήρθε πρώτα στο Σαρτανά.

Ο ίδιος λέει οτι ο στόχος του είναι να προστατέψει τους ομοεθνείς του στα ελληνικά χωριά από το τρομοκρατικό εθνικιστικό τάγμα Αζόφ.

Γεννήθηκε στην περιοχή Τσάλκα της Γεωργίας. Δούλευε σε πετρελαϊκή εταιρία στη Ρωσία.

Το κωδικό όνομα Βάχα το πήρε στη μνήμη του πατέρα του, ο οποίος μεγάλωσε στην Τσετσενία και εκεί τον έλεγαν έτσι. Ο πατέρας πέθανε πριν από 3 μήνες.

Μαριούπολη η κάθαρση της πόλης συνεχίζεται. H μάχη δεν είναι εύκολη.

Μαρτυρία στρατιώτη από τη ρώσικη πλευρά: “κάθε απόσπασμά μας έχει τον δικό του τομέα δουλειάς. Χθες, όπως φαινόταν, επεξεργαστήκαμε πλήρως τον τομέα μας, τοποθετήσαμε φρουρούς, όλα ήταν όπως έπρεπε. Όταν σκοτείνιασε οι Ναζί σύρθηκαν από κάπου και άνοιξαν πυρ.Δεν είχαμε καθόλου ανάπαυση, μόνο εχθροπραξίες και επιδρομές, αρχίσαμε να επιχειρούμε στον τομέα στον επόμενο κύκλο, να καθαρίσουμε τα πάντα ξανά. Στον τομέα μας δεν υπήρχε κανένας των Ναζί. Όταν φύγαμε από την πόλη στο Mangush, από κάποιο παγωμένο βάλτο και καλάμια, χειροβομβίδες και εχθρικοί ελεύθεροι σκοπευτές από ενέδρες άνοιξαν πυρ εναντίον μας. Τα παιδιά μας από το BMP απάντησαν από το κανόνι.”

dimpenews.com

Back to top button