breaking newsκοινωνία

Φωτιά στη Μόρια – Πληροφορίες για νεκρούς

Η φωτιά ξέσπασε στις περίπου 16.45 προκαλώντας πανικό – Φωτογραφίες δείχνουν κοντέινερ να έχει τυλιχθεί στις φλόγες – Οι πυροσβέστες δυσκολεύονται να επιχειρήσουν λόγω του πλήθους των μεταναστών που βρίσκονται στο ΚΥΤ

Φωτιά ξέσπασε στις περίπου 16.45 στη Μόρια, προκαλώντας πανικό στους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για νεκρούς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, πρόκειται για μία μητέρα και ένα μωρό.

Τον χώρο καλύπτουν μαύροι καπνοί, ενώ σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook μέλος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, διακρίνεται ένα κοντέινερ να έχει τυλιχθεί στις φλόγες και γύρω από αυτό πλήθος κόσμου.

 

Στο σημείο βρίσκονται 3 οχήματα με 8 πυροσβέστες. Την ίδια ώρα, οι καπνοί φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, καθώς ολοένα και περισσότεροι πρόσφυγες πηγαίνουν στην κλινική των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Ο καταυλισμός της Μόριας έχει επεκταθεί, λόγω της υπερσυγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών, που ξεπερνούν τουλάχιστον τέσσερις φορές τη δυνατότητα φιλοξενίας στο ΚΥΤ.

moria2

 

protothema.gr

Back to top button