Ελλάδα

Θα βαλει κι αυτov στnv φυλακn η Noυ Δoυλα;

Σε κατάσταση πανικού η κυβέρνηση, ζητά άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη…

Αφορμή, η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει εναντίον του ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναζητεί διαρκώς τρόπους για να «χτυπήσει» τον ΣΥΡΙΖΑ, στην απεγνωσμένη προσπάθειά της να στρέψει την προσοχή των πολιτών μακριά από τα… μυριάδες δικά της σκάνδαλα και κακώς κείμενα, μπας και «ρεφάρει» εν όψει εκλογών.

Τελευταία της απόπειρα, η προσπάθειά της να αρθεί η ασυλία του Παύλου Πολάκη για τις «συκοφαντικές» αναρτήσεις που είχε κάνει πριν από καιρό στο διαδίκτυο εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Mαραβέγια, την οποία άρση εισηγείται στην Ολομέλεια η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η υπόθεση αφορά σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει εναντίον του ο βουλευτής της ΝΔ, με αφορμή τις διαδικτυακές αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη αναφορικά με τη «σύνδεση» της εταιρίας Μαραβέγια με τον αναπτυξιακό νόμο.

Στην επιτροπή, υπέρ της άρσης της ασυλίας Πολάκη ψήφισε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστός στη συνήθη πια τακτική του απείχε, όπως όμως και το ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως αναφέρουν πηγές της επιτροπής, ο βουλευτής μέλος της, Ιλχάν δεν πρόλαβε να παραστεί στη συνεδρίαση. Ωστόσο, την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Σε κάθε περίπτωση την απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας Πολάκη θα λάβει η Ολομέλεια -πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα- με ονομαστική ψηφοφορία.


πηγη

Back to top button