breaking newsΔιεθνή

Απόπειρα δολοφονίας Πρωτοκαπετάνιου του Λούγκανσκ και νυν Διοικητή Ρώσικου Στρατού. Τον πυροβόλησαν πισώπλατα στο κεφάλι!!! Χαροπαλεύει στην εντατική.. Ντονμπάς το γνωστό μαρτύριο των μεγάλων μορφών του Αγώνα.

Απόπειρα δολοφονίας Πρωτοκπετάνιου του Λούγκανσκ και νυν Διοικητή Ρώσικου Στρατού. Τον πυροβόλησαν πισώπλατα στο κεφάλι!!! Χαροπαλεύει στην εντατική.. Ντονμπάς το γνωστό μαρτύριο των μεγάλων μορφών του Αγώνα ( Motorola,Γκίβι, Ζαχαρτσένκο κ.α) Μόνο που τώρα είναι 2023, εδώ είναι επίσημα το έδαφος της Ρωσίας, σε αυτό το έδαφος, ένας αξιωματικός πλέον των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας σκοτώθηκε, τον καρτούν κλινικά νεκρό. Προς διερεύνηση η υπόθεση.

Φάγανε πισώπλατα με εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι Διοικητή της Λ Πολιτοφυλακής του Λούγκανσκ..

«Ήταν μια εκτέλεση»: Τι συνέβη με τον σύμμαχο του Πριγκόζιν, Μανγκούσεφ
Ο καπετάνιος της 4ης ταξιαρχίας του 2ου Σώματος Στρατού της 8ης Στρατιάς των Ενόπλων Δυνάμεων του Ρώσικου Στρατού (πρώην Λαϊκή Πολιτοφυλακή του LPR) Igor Mangushev, γνωστός με την κωδική ονομασία “Bereg”, βρίσκεται στην εντατική, έχοντας υποστεί σοβαρό τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η Tatyana Azarevich, σύζυγος του Mangushev, είπε για το πώς συνέβη αυτό, συγκρατώντας μετά βίας τα δάκρυά της, στο μήνυμά της που δημοσιεύτηκε στο κανάλι TG “Prizrak Novorossia”.
Σύμφωνα με την κοπέλα, ο Igor μεταφέρθηκε στο νευροχειρουργείο της πόλης Stakhanov (LNR) στις 4 Φεβρουαρίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Οι γιατροί διαπίστωσαν σχεδόν αμέσως ότι μ’ ένα κοντόκαννο όπλο, πιθανώς διαμετρήματος 9 mm, πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ο Mangushev από κοντινή απόσταση. Σε αυτή την περίπτωση, η τροχιά της βολής ήταν από πάνω προς τα κάτω σε γωνία 45 μοιρών.
Κρίνοντας από τη φύση του τραυματισμού, υπήρξε μια απόπειρα δολοφονίας. Ή ακόμα και μια εκτέλεση”, δήλωσε η Αζάρεβιτς.

Δηλαδή, πυροβόλησαν τον καπετάνιο κρυφά, και πισώπλατα – οι Ουκρανοί στρατιώτες φοβούνται τόσο πολύ όλους όσους συνδέονται με τον Βάγκνερ και τον Πριγκόζιν. Ήταν μια ποταπή και δειλή ουκρανική εκδίκηση;Πως έφτασαν ως αυτόν με ποιά διείσδυση. Το Ντονμπάς θρηνεί τους καπετάνιους του..
Προς το παρόν, η κατάσταση του Μανγκούσεφ είναι σταθερή και σοβαρή, με αρνητική τάση.

«Οι συνθήκες του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εργάζονται επιτόπου. Για το συμφέρον της έρευνας, δεν αποκαλύπτουμε ακόμη επιπλέον στοιχεία. ».

Σύμφωνα με την Αζάρεβιτς, το νοσοκομείο Σταχάνοφ δεν διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να πραγματοποιήσει την πιο περίπλοκη επέμβαση που χρειάζεται ο Μανγκούσεφ. Αλλά για κάποιο λόγο, ο σύζυγος της δεν στέλνεται σε άλλο ιατρικό ίδρυμα όπου θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια τέτοια επέμβαση. Παράλληλα, οι γιατροί λένε ότι είναι δυνατή η μεταφορά του ασθενούς.

”Οδηγούσα όλη μέρα, μόλις έμαθα για τον Igor Mangushev. Δεν μπορούσα καν να το φανταστώ. Ο Θεός να τον έχει καλά….” αναφέρει τώρα Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής.

dimpenews.com

Back to top button