Διεθνή

Σαμανικό τελετουργικό στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός!

Σαμανικό τελετουργικό στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Τι πνεύμα κυβερνά στο Νταβός;»
Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης δικαιολόγησε την παρουσία της Chieftess Puttany δηλώνοντας ότι «για να κοιτάξουμε στο μέλλον πρέπει να κοιτάξουμε πίσω και να δούμε ποιες ήταν οι επιθυμίες των προγόνων μας».

Σαμάνας είναι ο διαμεσολαβητής με τον κόσμο πνευμάτων.. ο μάγος της φυλής που επικοινωνεί με πνεύματα προγόνων και λοιπά πνεύματα άγνωστης ταυτότητας.

H αρχηγός Puttany της φυλής Yawanawa πραγματοποίησε ένα σαμανικό τελετουργικό στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2024 στο Νταβός της Ελβετίας.

Στο πλαίσιο μιας συνόδου ολομέλειας την Τετάρτη με τίτλο «Κλίμα και Φύση: Απαιτείται μια Συστημική Απόκριση», η αρχηγός Putanny Yawanawá της φυλής Yawanawá του Αμαζονίου, που βρίσκεται στην περιοχή Acre της βορειοδυτικής Βραζιλίας, πραγματοποίησε μια σαμανική ιεροτελεστία.

Αφού έκανε κάποιες επικλήσεις ενώ έτριβε τα χέρια της μεταξύ τους, η γυναίκα που εκπροσωπούσε τους Αυτόχθονες φυλές φύσηξε στα κεφάλια των συμμετεχόντων, μεταξύ των οποίων ήταν η διευθύνουσα σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα. ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ajay Banga. ο Διευθύνων Σύμβουλος της IKEA, Jesper Brodin. και ο δισεκατομμυριούχος André Hoffmann.

Πριν εκτελέσει τη σαμανική ιεροτελεστία, η Puttany δήλωσε ότι «μπορούμε να ενώσουμε τα χέρια μας, να ενώσουμε τις καρδιές μας, να ενώσουμε τις σκέψεις μας προς την ίδια κατεύθυνση, για τη θεραπεία του πλανήτη και την πνευματική θεραπεία», ενώ διαβεβαίωσε ότι «όταν ενωθούμε στη σκέψη μας και καρδιά, η Μητέρα Γη μας θα μας ακούσει».

Στο τέλος της ιεροτελεστίας, η σαμάνος ενθάρρυνε τους συμμετέχοντες να ενώσουν τα χέρια τους και να τους σηκώσουν από κοινού.

dimpenews.com

Back to top button