breaking newsΆποψη

Όσο συνεχίζεται η κορονοϋστερία, οι αντιδράσεις θα μεγεθύνονται…

Ελένη Παπαδοπούλου

Και η κορονοϋστερία συνεχίζεται.
Διαβάσαμε την ανακοίνωση του Παν/μίου Ιωαννίνων, όπου οι ανεμβολίαστοι φοιτητές είναι δεύτερης διαλογής άνθρωποι, οπότε θα τρώνε μεσημεριανό στις 11.30 και βραδυνό στις 17.30, ενώ οι εμβολιασμένοι μπορούν να σιτίζονται σε κανονικές ώρες.
Διαπιστώσαμε πλέον ότι εκτός από τους πολλούς “ξαφνικούς” θανάτους που συνέβησαν, κάτι μυοκαρδίτιδες, κάτι παρενέργειες, τα εμβόλια είναι σε μεγάλο βαθμό της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη.
Εμπεδώσαμε ότι αδιαφορούν παντελώς ότι με τις φοβερές τους ιδέες οι άνθρωποι θα γλυτώσουν από τον κορονοϊό, αλλά θα πάθουν πνευμονίες, αφού τους υποχρεώνουν να κάθονται σε εξωτερικούς χώρους, τους απαγορεύουν να γυμνάζονται, να παίρνουν ευχαρίστηση από δραστηριότητες που είχαν, τους στερούν την εργασία, γιατί είναι ανεμβολίαστοι, καθώς το σκεπτικό είναι ότι για να δουλέψεις, να πας γυμναστήριο, σινεμά, θέατρο, σε συνέδριο, σε ομιλία, θέλεις συνεχή τεστ, αλλιώς τράβα σπίτι, δες Bachelor και ψόφα.
Τα δε καταστήματα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο από τις αναδουλειές.
Το τέλος της πανδημίας μετατίθεται συνεχώς – τώρα βρίσκεται κάπου κοντά στη Δευτέρα Παρουσία – γιατί έχουμε να ταϊσουμε πολλούς με τα τεστ, τις μάσκες και τα κορονογκάτζετ.
Ο κόσμος επίσης δεν φαίνεται πολύ πρόθυμος να κάνει την 3η δόση, γιατί είχαν και κάτι παρενέργειες στις προηγούμενες δύο και σου λέει άσε, μην το ζορίζουμε τώρα.
Παρόλα αυτά ακούμε τις τελευταίες ημέρες πάλι κάτι κουλά, γιατί η γελοιότητα δεν έχει τέλος, τα βασανιστήρια στον κόσμο επίσης και οι σκιτζήδες έχουν Duracell – αυτοί συνεχίζουν όταν οι άλλοι σταματάνε, όπως έλεγε και η διαφήμιση.
Σήμερα ο Βασιλακόπουλος δοκίμασε την λατρεία του κόσμου και των επιχειρηματιών, γιατί είχε την φαεινή ιδέα να πει σε ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Καλαμπάκα, όπου οι θερμοκρασίες είναι χειμωνιάτικες, να ζητά από τον κόσμο πιστοποιητικά. Αν δεν είχαν πιστοποιητικά δηλαδή, θα τους έβγαζε έξω νηστικούς στο κρύο. Αύριο θα είναι κάποιος άλλος και γενικώς όσο το κρύο προχωρά, ο κόσμος θα μπαίνει μέσα χωρίς πιστοποιητικά και οι επαγγελματίες δεν θα ρωτάνε τίποτα και καλά θα κάνουν, για να μην πεινάσουν.
Αν τολμήσουν δε να βγάλουν την αστυνομία να ασχολείται με αηδίες, ενώ οι συμμορίες μας έχουν κάνει Κολομβία, νομίζω ότι θα δουν και αυτοί την λατρεία του κόσμου, όπως ο Βασιλακόπουλος.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και περαιτέρω πιέσεις και περιορισμοί το μόνο που θα φέρουν είναι περισσότερη οργή. Και αυτό δεν είναι και πολύ καλό.
Τέλος επειδή σχολεία και πανεπιστήμια έχουν ανοίξει εδώ και πολύ καιρό και αν όντως υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, θα είχε φανεί ήδη λόγω αυτού του γεγονότος, άντε μου και στον αγύριστο με την τρομοκρατία, γιατί αφού στα σχολεία δεν έχει γίνει μακελειό από κρούσματα, μιλάμε για πανδημία από τα Lidl.

https://tourkikanea.gr/

 

Back to top button