breaking newsΕλλάδα
Trending

Η οργή του λαού δεν καταστέλλεται!!!

Η οργή του λαού δεν καταστέλλεται!!!

 

Με αμείωτο ρυθμό οι κατσαπλιάδες συνεχίζουν την επιχείρηση «θάψτε τα συλλαλητήρια».

Μετά από την σκευωρία της Novartis, αίφνης θυμήθηκαν να δώσουν νέα άδεια στον φαρμακοχέρη της 17Ν.

Σύμφωνα με την απόφαση του συμβουλίου των φυλακών ο Κουφοντίνας θα βγει από τη φυλακή αύριο το πρωί και θα επιστρέψει σε δύο ημέρες.

Έτσι από αύριο, αντί να μονοπωλεί στα ΜΜΕ η οργή του λαού που εκφράστηκε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, εκτός από τις γελοιότητες της Novartis θα ασχολούμαστε και με τα μελίσσια του «Λάμπρου» της 17Ν.

Την πάτησε όμως για μία ακόμη φόρα ο λαοπλάνος.

Φαίνεται ότι ο κόσμος αντιλήφθηκε το βρώμικο παιχνίδι της κυβέρνησης και απαντάει με νέο συλλαλητήριο, αυτή τη φορά στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, στη σελίδα «Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας – Πάτρα 25 Φεβρουαρίου» στο Facebook, αναφέρεται ότι το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στην πλατεία Γεωργίου και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή χιλιάδες άτομα.

Δεν ξέρουμε αν θα έχει ανάλογη επιτυχία με αυτά της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Κατά τη γνώμη μας δεν έχει σημασία. Η ουσία είναι ότι επιτέλους ο λαός ξεσηκώθηκε και αντιδρά κατά των εθνομηδενιστικών μεθοδεύσεων του ολετήρα σε όλη την Ελλάδα.

Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα σκαρφιστεί αυτή τη φορά ο λαοπλάνος για να καταστείλει την οργή του λαού για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ό, τι κι αν κάνει, πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Κι αν οι αριστερόστροφοι φασίστες δεν αλλάξουν ρότα είναι σίγουρο ότι θα τους πνίξει.
antinews.gr

Back to top button