Διεθνή

Δύο Ισραηλινούς ομήρους απελευθέρωσε η Χαμάς..και οι 2 γυναίκες.

Δύο Ισραηλινούς ομήρους απελευθέρωσε η Χαμάς..και οι 2 γυναίκες. Mετά τις 2 Αμερικανίδες μητέρα και κόρη που είχε επίσης απελευθερώσει ο συνολικός αριθμός των ομήρων που απελευθερωθήκαν είναι πλέον 4.

Η Χαμάς λέει ότι απελευθερώνει δύο Ισραηλινούς ομήρους που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας. Προηγουμένως είχε ισχυριστεί ότι το Ισραήλ αρνήθηκε να τους δεχτεί, αλλά τώρα λέει ότι τους απελευθερώνει ούτως ή άλλως. Κανένα σχόλιο από Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Η ελευθερία είναι το υπέρτατο αγαθό.. Πραγματικά αν είσαι άνθρωπος χαίρεσαι με αυτή την εξέλιξη.. .. Αν ο άνθρωπος είναι το πρώτο μέλημα η ανθρωπότητα θα ξαναβρεί την ανθρωπιά της..

Χαιρόμαστε με τη χαρά αυτών που απελευθερώθηκαν. Πάντα ο άνθρωπος θα χαίρεται με τη χαρά της ελευθερίας. Το Ισραήλ ας το κατανοήσει που έχει χιλιάδες κρατούμενους στα γκούλαγκ του με διοικητική κράτηση χωρίς κατηγορητήρια και χωρίς δίκες. Toυς βάζει από παιδιά... Ας κάνει τον άνθρωπο πρώτη αξία….

Θα χαιρόμαστε πάντα με την απελευθέρωση του ομήρου του αιχμαλώτου του κρατούμενου του φυλακισμένου όποιος κι αν είναι από όποια πλευρά…..

Η πολιτική διχάζει χωρίζει διασπά ένα δεν πρέπει να πετύχει να κατορθώσει να μας χωρίσει από την ανθρωπιά από τον ανθρώπινο πόνο από το σεβασμό στο ανθρώπινο πρόσωπο

dimpenews.com

Back to top button