breaking newsΕλλάδα

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΗΡΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ» ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!

 

Πριν από λίγες μόλις ημέρες ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας επανέλαβε τις εμπρηστικές δηλώσεις του για τα 18 ελληνικά νησιά που θέλει να καταλάβει.

«Όπως ο Ετζεβίτ πήρε την Κύπρο, εγώ θα πάω και θα πάρω τα νησιά που έχει υπό την κατοχή της η Ελλάδα» δήλωσε προκλητικά ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατηγορώντας παράλληλα τον Ταγίπ Ερντογάν ότι δεν είναι πατριώτης.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του CHP, είπε ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι υπό την κατοχή του Ελληνικού Στρατού.

Την επόμενη κιόλας μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου πόζαρε με υπερηφάνεια μπροστά στα σύμβολα του CHP και παραλάμβανε με υπερηφάνεια το βραβείο που του έδωσαν, ενώ φωτογραφιζόταν μπροστά από τη γιγαντοαφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ.

«Ο δήμαρχος του Μπεϊλίκντουζου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου εκφράζει τη μερίδα εκείνη της τουρκικής κοινωνίας που επιδιώκει σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με την Ελλάδα και την Ευρώπη» σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση που έβγαλε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ).

«Σε αυτό το πλαίσιο, πήρε την πρωτοβουλία να βραβεύσει τον Γιώργο Α. Παπανδρέου για την καθοριστική συμβολή του στη βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών και τη συνεισφορά του στην προώθηση της ειρήνης σε παγκόσμιο επίπεδο».

 

Υ.Γ.: Άξιος ο μισθός σου, εμετικέ!

Back to top button