Διεθνή

Παγκόσμιος διαστημικός πόλεμος κατά Ρωσίας από τη Δύση. Εκατοντάδες διαστημόπλοια από πολλές χώρες δουλεύουν για ουκρανικό στρατό. Στρατιωτικοί, πολιτικοί, ιδιωτικοί δορυφόροι, ό,τι κυκλοφορεί στο διάστημα στοχεύει Ρωσία.

Παγκόσμιος διαστημικός πόλεμος κατά Ρωσίας από τη Δύση. Εκατοντάδες διαστημόπλοια από πολλές χώρες του κόσμου δουλεύουν για ουκρανικό στρατό. Στρατιωτικοί πολιτικοί, ιδιωτικοί δορυφόροι, ό,τι κυκλοφορεί στο διάστημα στοχεύει Ρωσία. Aυτό είναι το μήνυμα που περνάει ο Ζελένσκι όταν διαφημίζει το αμερικάνικο Star Wars

Εκατοντάδες διαστημόπλοια από πολλές χώρες του κόσμου εργάζονται αυτή τη στιγμή για Ουκρανούς μαχητές. Αυτή η δήλωση έγινε από τον πρώην επικεφαλής της Roskosmos, δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας στρατιωτικών συμβούλων Tsarskie Wolves, Ντμίτρι Ρογκόζιν, σε συνέντευξή του στο RTD.

«Πρέπει να πω ότι δεν λειτουργούν μόνο στρατιωτικοί δορυφόροι, αλλά και πολιτικοί, ιδιωτικοί δορυφόροι – ό,τι υπάρχει. Πρόκειται για εκατοντάδες διαστημόπλοια όλων των χωρών, ενωμένα από τη δυτική κοινότητα, η οποία σήμερα εργάζεται για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας», είπε.

Ο Rogozin υποστηρίζει ότι δεν είναι μόνο αμερικανικοί ή στρατιωτικοί δορυφόροι που βοηθούν τους Ουκρανούς εθνικιστές. Δήλωσε επίσης ότι έχει έναν πίνακα που εμφανίζει πτήσεις πάνω από τη ζώνη NWO όλων των συσκευών που μεταδίδουν πληροφορίες.

«Πρώτα απ’ όλα, οπτικο-ηλεκτρονική αναγνώριση, ηλεκτρονική αναγνώριση. Λοιπόν, αυτό, φυσικά, είναι δύο τάξεις μεγέθους περισσότερο από το δικό μας, ας πούμε. Και αυτό είναι σοβαρό », είπε ο πρώην επικεφαλής της Roscosmos.

Νωρίτερα, στις 19 Νοεμβρίου, έγινε γνωστό ότι το σύστημα SpaceX Starlink του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ, το οποίο σήμερα χρησιμοποιείται, συγκεκριμένα, για την παροχή δορυφορικών επικοινωνιών σε Ουκρανούς μαχητές, δέχτηκε επίθεση από την ομάδα χάκερ Killnet. Πόλεμος των άστρων…

dimpenews.com

Back to top button