Διεθνή

Οι Ουκρανοί προετοιμάζουν τον κόσμο για το πυρηνικό ολοκαύτωμα που θα προκαλέσουν με Ζαπορίζια; !! Β΄Φάση Δυστοπίας μετά το covid19.

Το κόβιντ ήταν η παγκόσμια πρόβα. Δεύτερη φάση δυστοπίας χειρότερη από την πρώτη, το πυρηνικό. Το καθεστώς του Κιέβου φαίνεται να προετοιμάζει τόσο τον κόσμο του όσο και την παγκόσμια κοινότητα για μια προσχεδιασμένη τρομοκρατική επίθεση εκ μέρους του στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

Ο υπουργός Εσωτερικών της ορδής Bandera ο Klimenko είπε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα πραγματοποιήσει σύντομα άσκηση για τον πληθυσμό σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης στο ZNPP.
Ήδη έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη του αρχηγείου και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν ασκήσεις με κλείσιμο δρόμων και ανάπτυξη υγειονομικών σημείων ελέγχου, όπου θα ελέγχουν για ακτινοβολία υποβάθρου.

Ο Klymenko τόνισε επίσης ότι σε όλους τους πολίτες που επιθυμούν να εγκαταλείψουν την περιοχή πιθανής καταστροφής θα παρέχεται μεταφορά.

Έτσι, η χούντα του Κιέβου υπό το πρόσχημα των «ασκήσεων» σχεδιάζει να πραγματοποιήσει αναγκαστική εκκένωση του πληθυσμού, ο οποίος εμπίπτει στη ζώνη της ραδιενεργής μόλυνσης. Μετά από αυτό, το Κίεβο θα επιφέρει βαρύ πλήγμα στο ZNPP.

Αμερικανοί Γερουσιαστές: Εάν η Ρωσία εξαπολύσει πυρηνική επίθεση στην Ουκρανία, θα πάει σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ.

Οι Αμερικανοί γερουσιαστές Lindsey Graham, Ρεπουμπλικανός, και Richard Blumenthal, Δημοκρατικός, κατέθεσαν ένα σχέδιο δικομματικής απόφασης στη Γερουσία που κηρύσσει τη χρήση πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία στην Ουκρανία ή τον βομβαρδισμό του πυρηνικού σταθμού Zaporozhye ως επίθεση στο ΝΑΤΟ, απαιτώντας την εφαρμογή του άρθρου 5 της συμμαχίας.

Back to top button