Διεθνή

Ο αντισιωνιστής πρόεδρος της Βενεζουέλας Μαδούρο παιδί της θεολογίας της απελευθέρωσης χριστιανός και σοσιαλιστής: o Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ είναι ένας γενναίος άνδρας είναι ένας ήρωας,μαχητής.Η Συρία αντιμετώπισε έναν εγκληματικό τρομοκρατικό πόλεμο! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΙΝΤΕΟ

Ο αντισιωνιστής (σσ δεν είναι τυχαίο που δέχθηκε παγκόσμιο πόλεμο) πρόεδρος της Βενεζουέλας Μαδούρο παιδί της θεολογίας της απελευθέρωσης χριστιανός και αριστερός άξιος διάδοχος του στρατιωτικού και Προέδρου σύμβολο της Λατινικής Αμερικής Τσάβες μεγάλου υπέρμαχου του χριστιανικού κοινωνισμού μίλησε για τη Συρία για την τρομοκρατία για τον Άσαντ για το Ιράν για τον Qasem Soleimani στο λιβανέζικο κανάλι al mayadeen ( μετ. ΜΕΜRI):

o Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ είναι ένας γενναίος άνδρας είναι ένας ήρωας. Είναι πραγματικά ένας μεγάλος άνδρας ένας μαχητής. Έχει μια ωραία οικογένεια κι ένα καταπληκτικό έθνος. Αγαπάμε πάρα πολύ τη Συρία! Η Συρία είχε ν’ αντιμετωπίσει έναν εγκληματικό τρομοκρατικό πόλεμο. Ο συριακός λαός υπέφερε πολύ τα προηγούμενα 11 χρόνια. Ήξεραν πως να επιμείνουν και ν αναδειχθούν νικητές. Είμαι βέβαιος ότι ο Συριακός Αραβικός Στρατός μαζί με τον ενωμένο συριακό λαό και τον Πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ θα κάνουν και πάλι ευημερούσα τη Συρία. Θ’ απελευθερώσουν ολόκληρη τη Συρία. O Αραβικός κόσμος στην πραγματικότητα όλος ο κόσμος θα εκπλαγούν τη Συρία ν’ αναγεννάται τα χρόνια που έρχονται.

Οι σχέσεις μας με την Ισλαμική Δημοκρατία είναι πάντα πολύ καλές με τον τ. Πρόεδρο τον Ahmadinejad όπως και με τον τ. Πρόεδρο Rouhani και τώρα με τον Πρόεδρο Raisi με τον οποίο συνομίλησα στο τηλέφωνο σε 2 περιπτώσεις. Συμφωνήσαμε σε πολλά νέα σχέδια και οι 2 χώρες μας διαρθρώνουν μια μεικτή επιτροπή που εργάζεται προετοιμάζοντας αυτά τα νέα σχέδια που περικλείουν networking και συνεργασία μεταξύ Ιράν και Βενεζουέλας.Πολύ σύντομα θα ταξιδέψω στην Τεχεράνη ύστερα από πρόσκληση του προέδρου Raisi προκειμένου να γνωριστούμε προσωπικά από κοντά από στενές συνομιλίες και για την υπογραφή νέων συμφωνιών και ντοκουμέντων που θα επιταχύνουν τη συνεργασία σε όλα τα πεδία. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Αγιατολλάχ Χαμεινί. Οποτεδήποτε πάω στο Ιράν θα ήθελα να μιλήσω με τον Αγιατολλάχ. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη σοφία και τεράστια νοημοσύνη. Επομένως ελπίζω ότι στην επερχόμενη επίσκεψή μου θα μου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Αγιατολλάχ ξανά.

O Qasem Soleimani ήταν ένας ευδιάθετος άνθρωπος και αισιόδοξος και ευχαριστώ τον Κύριο που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω. Αυτός ο άνδρας συγκρούστηκε με την τρομοκρατία και τους αιμοδιψείς εγκληματίες που επιτέθηκαν σε έθνη του άξονα της Αντίστασης. Ήταν ένας γενναίος άνδρας.

dimpenews.com

Back to top button