breaking newsΕλλάδα

Αγοραστός και Μιχαλάκης έδωσαν εντολή να σταματήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα μόλις ηττήθηκαν στις εκλογές

Πρωτοφανής και πέρα από κάθε λογική κατάσταση επικρατεί στη Θεσσαλία, μετά την εκκωφαντική ήττα του Κώστα Αγοραστού και την εκλογή του Δημήτρη Κουρέτα στις περιφερειακές εκλογές.

Διασταυρωμένες πληροφορίες, αναφέρουν ότι από το βράδυ της Τρίτης ότι τα αντιπλημμυρικά έργα που ήταν σε εξέλιξη σε Καρδίτσα και Τρίκαλα κυρίως, έχουν σταματήσει!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργολάβοι επικαλούνται προφορική εντολή του ίδιου του κ. Αγοραστού, ενώ τοπικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για ανάλογη εντολή από τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

Υπό τη σκιά αυτών των πληροφοριών ο κ. Κουρέτας επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης χωριά που πλημμύρισαν τον Σεπτέμβριο, όπως ο Βλοχός, η Μεταμόρφωση, η Μαραθέα και άλλα, όπου και διαπίστωσε ότι πράγματι τα μηχανήματα έχουν σταματήσει!

Ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης, ο οποίος επιβεβαίωσε την εικόνα αυτή, κάλεσε ήδη για το πρωί της Πέμπτης τη διευθύντρια της τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας για να ενημερωθεί επισήμως και αναλυτικά για το τι συμβαίνει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει energospolitis.gr, «θέλουν τον Χρήστο Μιχαλάκη να έχει δώσει εντολή στους εργολάβους των έργων… να σταματήσουν γιατί… δεν μπορεί να τους πληρώσει αφού αυτοί ουσιαστικά προσλήφθηκαν άρον – άρον λόγω των καταστροφών και απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα δεν έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις».

karditsastakra

Back to top button