breaking newsΕλλάδα

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Θεοδωράκη – Μίκης: Να μην πτοηθεί κανείς

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην είσοδο του σπιτιού και έγραψαν απειλητικό μήνυμα ότι η ιστορία του μουσικοσυνθέτη «καταλήγει στον εθνικό βούρκο της Πλατείας Συντάγματος» – «Είμαι ήρεμος και έτοιμος» απαντά ο Θεοδωράκης στις απειλέςΕπίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου από αγνώστους, πιθανώς αντιεξουσιαστές. 

 Οι άγνωστοι που έφτασαν στο σπίτι του Μίκη στην Ακρόπολη πέταξαν κόκκινες μπογιές στην είσοδο του σπιτιού του μουσικοσυνθέτη και έγραψαν απειλητικό μήνυμα σε τοίχο του σπιτιού.

«Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της Πλατείας Συντάγματος» έγραψαν οι άγνωστοι που υπογράφουν με το Α της αναρχίας.

Μέχρι αυτή την ώρα είναι άγνωστος ο αριθμός των ατόμων που έφτασαν μέχρι την είσοδο του σπιτιού του Μίκη Θεοδωράκη με προφανή σκοπό να τρομοκρατήσουν εν όψει του αυριαού συλλαλητηρίου για το όνομα της Μακεδονίας.

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Θεοδωράκη - Μίκης: Να μην πτοηθεί κανείς - Εικόνα 0

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Θεοδωράκη - Μίκης: Να μην πτοηθεί κανείς - Εικόνα 1

Η απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη στις απειλές
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις απειλές που δέχεται για να μην μιλήσει στο συλλαλητήριο, και την επίθεση με μπογιές που έγινε στο σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου 2.2.2018, ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε: «Είμαι ήρεμος και έτοιμος».

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμά του για τον κόσμο, απάντησε: «Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους».

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Θεοδωράκη - Μίκης: Να μην πτοηθεί κανείς - Εικόνα 2
Επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Θεοδωράκη - Μίκης: Να μην πτοηθεί κανείς - Εικόνα 3

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Θεοδωράκη - Μίκης: Να μην πτοηθεί κανείς - Εικόνα 4

 

 

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Θεοδωράκη - Μίκης: Να μην πτοηθεί κανείς - Εικόνα 6

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Θεοδωράκη - Μίκης: Να μην πτοηθεί κανείς - Εικόνα 7

protothema.gr

Back to top button