breaking newsΕλλάδα

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ (βίντεο)

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ (βίντεο)

 

Μέρα με την ημέρα αποκαλύπτεται ότι ως Έλληνες συμμετέχουμε σε ένα απίστευτο ύπουλο σχέδιο των ΗΠΑ σε σχέση με την ονομασία των Σκοπίων , το οποίο «επικαιροποιήθηκε» με το ταξίδι Τσίπρα στην Ουάσιγκτον πρόσφατα .

Ο πρώην επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Ναύαρχος ε.α. Τζέιμς Σταυρίδης , μιλά για την προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος της Μακεδονίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Reporter.gr.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Αναστάσιο Παπαποστόλου στο περιθώριο της 27ου συνεδρίου Leadership 100 Annual Conference που πραγματοποιήθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ στις 3 Φεβρουαρίου, εξέφρασε την ελπίδα του «ότι λύση θα πρέπει να επιτευχθεί οπωσδήποτε ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ».
«Μια λύση που θα απαιτούσε από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία να αλλάξει το όνομά της σε κάτι που θα είναι αποδεκτό από την Ελλάδα», όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο Τ.Σταυρίδης, ο οποίος είναι σήμερα κοσμήτορας της νομικής και διπλωματικής Σχολής Fletcher στο Πανεπιστήμιο Tufts, αποτελεί ένα εξέχον μέλος της ελληνο-αμερικανικής κοινότητας, τονίζοντας ότικαταλαβαίνει το ελληνικό συναίσθημα στο ζήτημα για το όνομα. «Καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι μια πρόκληση για τον ελληνικό λαό» , δηλώνει ο ίδιος .

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Back to top button