breaking newsΔιεθνή

”Προφήτευσαν” τον θάνατό του Kobe Bryant με ελικόπτερο από το 2012! (VID & ΦΩΤΟ)

Βίντεο και τουίτς που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρονται να «προφήτευσαν» τον θάνατο του καλαθοσφαιριστή Kobe Bryant με ελικόπτερο.

ΤΟ GOOGLE δημοσίευσε την ημέρα που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα ως μέρα Δολοφονίας..!!!!

 

Το ένα προέρχεται από τον λογαριασμό στο Twitter «@dotNoso». Στις 13 Νοεμβρίου 2012, ώρα 11:32μμ, έγραψε «Ο Kobe θα καταλήξει να πεθάνει σε δυστύχημα ελικοπτέρου». Το αυθεντικό τουίτ στα αγγλικά: «Kobe is going to end up dying in a helicopter crash».

Ο λογαριασμός ανήκει σε φαν του μπασκετμπολίστα του NBA που τον ακολουθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2011.Το tweet, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, φαίνεται να είναι αυθεντικό και υπάρχει ακόμα στην διεύθυνση https://twitter.com/dotNoso/status/268466325842694144, απ’ όπου έβγαλε το screenshot το «SigmaLive». Υπάρχουν ωστόσο και αυτοί που αμφισβητούν την γνησιότητά του και ισχυρίζονται ότι είναι μεταχρονολογημένο. 

Η δεύτερη «προφητεία» είναι από τα κινούμενα σχέδια «Chamberlain Heights», του καναλιού «Comedy Central», τα οποία δείχνουν τον Kobe με δύο τρόπαια μέσα σε ένα κατεστραμμένο ελικόπτερο που προσέκρουσε στο έδαφος. Σκηνές από το επίμαχο επεισόδιο αναρτήθηκαν τον Νοέμβριο του 2016, ενώ φέρεται να προβλήθηκε και το 2017. 

Back to top button