Διεθνή

Πολυτεχνείο 2021: H Δημοκρατία ξανά στο απόσπασμα;; Επιστήμονες, Πανεπιστημιακοί, ειδήμονες καταγγέλουν μια Παγκόσμια Δικτατορία!! Μαρτυρία: πως γιατροί ή Φοιτητές Ιατρικής γλίτωσαν 30 καταζητούμενους φοιτητές για την Κατάληψη της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης το Νοέμβρη του ’73!

Οι έγκλειστοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην Πολυτεχνική Σχολή  στις 16-17 Νοέμβρη 1973. 

Πολυτεχνείο 2021: H Δημοκρατία ξανά στο απόσπασμα;; Επιστήμονες, Πανεπιστημιακοί, ειδήμονες καταγγέλουν μια Παγκόσμια Δικτατορία!! Μέρος του προβλήματος είναι και η χώρα μας..

Γάλλος φιλόσοφος André Comte-Sponville: θα προτιμούσα να μολυνθώ με coronavirus σε μια δημοκρατία παρά να διατηρηθώ (υγιής) σε μια δικτατορία.

Ιταλός Φιλόσοφος Giorgio Agamben: ο έλεγχος επί covid19 υπερβαίνει κατά πολύ κάθε έλεγχο που ασκήθηκε από φασισμό ή ναζισμό

Νομπελίστας Luc Montagnier:είναι υγειονομική δικτατορία

Robert Kennedy Jr από την Ελβετία: Είναι παγκόσμιο πραξικόπημα κατά Δημοκρατίας! ΒΙΝΤΕΟ

Καθηγητής Νομικής σε Πανεπιστήμιο Παρίσι 12: δικτατορία στη Γαλλία,ολοκληρωτικό καθεστώς

Ο Καθηγητής Μικροβιολογίας Martin Haditsh,άλλοι Καθηγητές Ιατρικής και πολλοί γιατροί: “STOP !στη δικτατορία

Βέλγος Παιδοψυχίατρος:Ο κόσμος διαδηλώνει για να σταματήσει η δικτατορία.ΒΙΝΤΕΟ

Alexander Dugin:είναι μια ιατρο-στρατιωτική δικτατορία.

O Φιλόσοφος, Πανεπιστημιακός Giorgio Agamben: ένα εμβόλιο επικίνδυνο αλλά υποχρεωτικό! Συντελείται τώρα, ένας πολιτικός μετασχηματισμός πιο ύπουλος απ’αυτόν που συνέβη με τον φασισμό, χωρίς αλλαγή στο κείμενο του Συντάγματος …κρυφά.

105 Πανεπιστημιακοί (κι ο Έλληνας Καθηγητής Νομικής Charalambos Apostolidis), το νο1 γαλλικής διανόησης-Φιλοσοφίας André Comte-Sponville,επιστήμονες,γιατροί για Covid: δεν θέλουμε πλέον να κυβερνιόμαστε από και δια του φόβου.Δεν είμαστε σε πόλεμο.. αλλά ούτε ο πόλεμος δικαιολογεί κατάλυση του κράτους δικαίου και δημόσιων ελευθεριών.Οι κυβερνήσεις εργαλειοποιούν την επιστήμη.Οι επιταγές προστασίας κατά της μετάδοσης να μην οδηγούν στην προδοσία της ιατρικής ηθικής και των θεμελιωδών ανθρωπιστικών αρχών.

Γιατρός εντατικολόγος καταγγέλει ότι ”μπήκαμε σε δικτατορία 

O Χειρούργος Dr Eric Loridan: Επιλέξτε το στρατόπεδο σας γιατί μια μέρα θα υπάρχει αυτό (και σηκώνει μια καρτέλα που γράφει) Νυρεμβέργη γι αυτούς που υπερασπίστηκαν την υγειονομική δικτατορία. 

Ο Γάλλος Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne :” αυτή η δικτατορία της κυβέρνησης δεν θα διαρκέσει Σταματάτε να φοβάστε κι Αντισταθείτε.”

H Καναδή Julie Ponesse, καθηγήτρια Πανεπιστημίου στην Ηθική που απολύθηκε γιατί αρνήθηκε υποχρεωτικό εμβολιασμό: o σημερινός πόλεμος είναι πόλεμος διείσδυσης και όχι εισβολής, εκφοβισμού, μη ελεύθερης επιλογής, ψυχολογικός τόσο ύπουλος που πιστεύουμε ότι κάνουμε το καθήκον μας απαρνούμενοι τα δικαιώματά μας! Αντιμέτωποι σε μια πανδημία κομφορμισμού, εφησυχασμού, σε μια κουλτούρα σιωπής, λογοκρισίας και θεσμοθετημένου εκφοβισμού!! Η πολιτική για COVID, η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ!! ΒΙΝΤΕΟ

ΜΑΡΤΥΡΙΑ πως οι γιατροί ή φοιτητές Ιατρικής γλίτωσαν 30 καταζητούμενους φοιτητές για την Κατάληψη του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη το Νοέμβρη του 73!

…ήταν πρωτοετής σε Σχολή στη Θεσσαλονίκη.. Εκείνη τη μέρα πήγε για μάθημα αλλά τους έδιωξαν οι αστυνομικοί. Είχε γίνει ΚΑΤΑΛΗΨΗ. Γυρνώντας στο σπίτι έμαθε εξεπλάγησαν οι γονείς του γιατί τον ήξεραν για συνεπή φοιτητή….. Επέστρεψε αργότερα …”16/11/73 “Εμείς οι φοιτητές της Θεσσαλονίκης, καταλάβαμε σήμερα 16 Νοέμβρη το κτήριο του Πανεπιστημίου για να εκφράσουμε την αντίθεση μας στη φασιστική Χούντα, η οποία καταπιέζει τον ελληνικό λαό… Ζήτω η ελευθερία!” (Ραδιοσταθμός”Η Φωνή της Αλήθειας”)

Το παράπονό του ήταν αυτό ο Πρύτανης όπως λέει τώρα τόσα χρονιά μετά έδωσε το λόγο του στους φοιτητές να εκκενώσουν τη Σχολή ειρηνικά και δεν θα υποστούν το παραμικρό. Ωστόσο ως και σήμερα αισθάνονται προδομένοι και του καταλογίζουν ότι τους έδωσε με επακόλουθο ενώ έβγαιναν να δέχονται με βαναυσότητα τα χτυπήματα της αστυνομικής δύναμης. Προσαγωγές..με όλα τα συνεπαγόμενα της εποχής.

Το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 1973, ο Σδράκας με την ιδιότητα του Πρύτανη, απευθύνθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλεως και ζήτησε την απομάκρυνση των κομμουνιστών φοιτητών που είχαν καταλάβει τις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Παρόντες στην επιχείρηση εκκενώσεως της Σχολής ήταν ο ίδιος ο Πρύτανης, ο εισαγγελέας Παραδέλλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Παπανικολάου και ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διευθύνσεως της Θεσσαλονίκης.”

Μετά από αυτό υπήρξε συνεννόηση αστυνομίας και φοιτητών ότι δεν θα υπάρξουν συλλήψεις και με αυτό τον όρο άρχισε η εκκένωση. Όμως η συμφωνία αθετήθηκε και έτσι, εκείνο το βράδυ στην έξοδο του Πολυτεχνείου πιάστηκαν 250 συνολικά άτομα τα οποία και μεταφέρθηκαν στην ασφάλεια. Από αυτούς 35 άτομα, μεταξύ τους και 5 γυναίκες, κρατήθηκαν στην ασφάλεια.

Η Σοφία Νικηφόρου, νεαρή τότε δικηγόρος, συμμετείχε σε μια ομάδα δικηγόρων οι οποίοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν τους κρατουμένους «Σηκώθηκα πέντε το πρωί και πήγα στην εφημερίδα «Μακεδονία» για να μάθω τι έγινε. Αργότερα, ετοιμαστήκαμε να πάμε στη Βαλλαωρίτου, όπου στεγαζόταν η ασφάλεια, αλλά μας απέτρεψαν οι μεγαλύτεροι για το φόβο των συλλήψεων. Ωστόσο, η συνεννόηση με τους κρατουμένους γινόταν μέσω «συνδέσμων» που είχαμε μέσα».”

Λεπτομέρεια: o Σδράκας ήταν Θεολόγος απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έκτακτος και τακτικός καθηγητής της Θρησκειολογίας που διατέλεσε και Πρύτανης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. ( σσ γι αυτό μεγαλοσχήμονες κληρικοί να μην προκαλούν και σήμερα το κοινό αίσθημα με τον αντιδημοκρατισμό τους και τις επιθέσεις κατά ου λαού)

Η μαρτυρία: 30 φοιτητές τους έσωσαν οι γιατροί.( σσ ο ιατρικός κόσμος καλείται να σταθεί στο ύψος της αποστολής και του λειτουργήματος του και να επιδείξει ανάλογο δημοκρατικό συναίσθημα και σήμερα στους νεοδιωκόμενους στοχοποιημένους από το σύστημα) Τους σκέπασαν με λευκά σεντόνια τους εμφάνισαν ως νεκρούς στην κυριολεξία και όταν ”μπήκαν οι ασφαλίτες” αυτή είναι η φράση που χρησιμοποιεί ο καταγγέλων δεν τους ανακάλυψαν.

Σήμερα που ο ναζισμός επέστρεψε με νέα γκέτο όπου φυλακίζει ως και παιδιά από 12 ετών κι άνω αυτή τη φορά όχι βιολογικά ή γενεαλογικά αλλά υγειονομικά ο καθένας και πάλι κρίνεται εξ αρχής με βάση τη στάση και τη θέση του απέναντι στις νέες φρικαλεότητες της Ιστορίας….

Την ιστορία την γράφουν τα πρόσωπα οι δρώσες συνιστώσες της ιστορίας γι αυτό σήμερα που καραδοκεί ο καλοστημένος μηχανισμός των FAKE NEWS που έβγαλε FAKE είδηση την καταστροφή της Σμύρνης FAKE είδηση την Επανάσταση του 21 FAKE είδηση τα Καλάβρυτα και το Ολοκαύτωμα Fake είδηση το Πολυτεχνείο έχει υπέρτατη σημασία να διασώζουμε την προφορική μαρτυρία των γεγονότων της σύγχρονης ιστορίας μας γιατί ο εχθρός παραμονεύει να την παραχαράξει και να την εκμηδενίσει….

Ο λόγος στους κάθε είδους επιζήσαντες ..

Επιζήσασα του Ολοκαυτώματος: “Ο φόβος για τις μολυσματικές επιδημίες ήταν ακριβώς αυτό που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί για να δαιμονοποιήσουν τους Εβραίους ως μεταδότες ασθενειών. Σήμερα οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι κατηγορούνται ως μεταδότες ασθενειών.”

dimpenews.com

Back to top button