breaking newsΔιεθνή

Τελειωvει ο πoλεμoς, τo πnραv απoφασn και oι Oυκραvoi…

Η ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ…

ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΧΑΡΚΟΒΟ, ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΕΦ….

ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΕΒΟ…

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ…

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η είδηση ότι η Ουκρανία ετοιμάζει υποχρεωτική εκκένωση πληθυσμού σε διάφορες πόλεις της χώρας, ακόμη και στην ίδια την πρωτεύουσα, το Κίεβο. Από χθες, οι Ρώσοι συγκεντρώνουν τεράστια ισχύ πυρός στα σύνορα με πάνω από 350 ελικόπτερα, 400 αεροσκάφη και δεκάδες άρματα μάχης.

Προηγήθηκε η ανακοίνωση των ΗΠΑ με την οποία ζήτησαν να αποχωρήσουν όλοι οι Αμερικανοί από την χώρα. Χτες το State Department επανέλαβε την έκκληση του.

Σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε συντριπτικά πλήγματα σε έξι ουκρανικούς Ενόπλους Σχηματισμούς και συγκεκριμένα στην 102η, 14η, 63η, 30η, 95η, 46η Ταξιαρχία!

Και το ερώτημα είναι πλέον αν η Ουκρανία έχει άλλες ετοιμοπόλεμες δυνάμεις ή απλά περιμένει την τελική ρωσική έφοδο για να παραδώσει τις περιοχές που εκκενώνει!

Σύμφωνα πάντα με το warnews247.gr, η κυβέρνηση της Ουκρανίας θα εφαρμόσει υποχρεωτική εκκένωση τμημάτων του πληθυσμού στις περιοχές Χάρκοβο, Ζαπορίζια και Nικολάεφ. Αυτό θα επηρεάσει τουλάχιστον 500.000 ανθρώπους, αποκάλυψε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ουκρανίας

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το ίδιο μπορεί ετοιμάζεται και για το Κίεβο.

“Στο Κίεβο, ενδέχεται να εισαγάγουν υποχρεωτική εκκένωση από ορισμένες περιοχές”.

Αυτό είπε ο διευθυντής του Τμήματος Δημοτικής Ασφάλειας της πόλης του Κιέβου, Roman Tkachuk.

Ο Tkachuk εξήγησε ότι δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για αναγκαστική εκκένωση. Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας αποφασίζουν μόνοι τους εάν είναι ασφαλές για αυτούς να βρίσκονται στο Κίεβο, ειδικά κοντά σε κρίσιμες υποδομές στις οποίες μπορούν να επιτεθούν οι Ρώσοι (σσ με άλλα λόγια, φύγετε…).

«Τώρα, αν χρειαστεί, ξεκινάμε την εκπαίδευση αυτών των επιτροπών εκκένωσης για να γνωρίζουμε απόλυτα πώς θα πραγματοποιήσουμε την εκκένωση μιας συγκεκριμένης περιοχής ή ολόκληρης(!) της πόλης.

Εξετάζουμε επιλογές μέχρι την αναγκαστική εκκένωση, το σύστημα πρέπει να είναι έτοιμο για αυτό», τόνισε ο Tkachuk.

Είπε επίσης ότι σε κάθε περιοχή της ουκρανικής πρωτεύουσας σχηματίστηκαν επιτροπές εκκένωσης με βάση το σύστημα πολιτικής προστασίας.

Πλέον είναι θέμα χρόνου να συνθηκολογήσει ο Ζελένσκι και να λάβει τέλος αυτός ο πόλεμος που έχει διαλύσει την Ευρώπη το τελευταίο εξάμηνο.

 

πηγη

Back to top button