breaking newsΔιεθνή

Τραγωδία στο Μισισσίπι: 12χρονη πυροβόλησε στο κεφάλι τον 11χρονο αδερφό της, σε κυνήγι κουνελιών

 

Η οικογένεια θα προχωρήσει στην δωρεά οργάνων

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Μισισσίπι των ΗΠΑ, όπου τρία αδέρφια, ηλικίας 11, 12 και 19 ετών, είχαν βγει για κυνήγι κουνελιών. Το 12χρονο κοριτσάκι πυροβόλησε κατά λάθος στο κεφάλι τον 11χρονο αδερφό της, με συνέπεια να τον σκοτώσει!

Το ανατριχιαστικό συμβάν εκτυλίχθηκε το Σάββατο έξω από το σπίτι της γιαγιάς των τριών παιδιών στην περιοχή Alex Knight Road. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 11χρονος γονάτισε για να δώσει την καραμπίνα στην 12χρονη αδερφή του ώστε και αυτή να πυροβολήσει για κουνέλια αλλά – άγνωστο γιατί – σηκώθηκε όρθιος με αποτέλεσμα όταν έγινε ο πυροβολισμός από το κορίτσι να χτυπηθεί στο κεφάλι. Αμέσως, ο 19χρονος θετός αδερφός τους που ήταν στο σημείο έτρεξε να ειδοποιήσει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και το παιδί διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα, υπέκυψε στα τραύματα, που του προκάλεσε στο κεφάλι η 22αρα καραμπίνα.

Βαθιά συντετριμμένη η οικογένεια του 11χρονου, αδυνατεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Ωστόσο, βρήκε την δύναμη και ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε δωρεά οργάνων. «Μέσα από αυτή την τραγωδία κάποιο παιδί ή κάποια παιδιά στη χώρα θα λάβουν τα όργανα που μπορεί να αποδειχθούν δώρα ζωής» δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Παράλληλα, η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν θα ασκηθούν κατηγορίες στην 12χρονη αδερφή του θύματος.

PrimeNews.

Back to top button