breaking newsΔιεθνή

Μιλάνο: Μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια και απείλησε με όπλο τους συμμαθητές του

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρα (29/5) στο γυμνάσιο Alessandrini στη Via Einaudi στο Μιλάνο της Ιταλίας καθώς ένας 16χρονος μαθητής μαχαίρωσε μια 51χρονη καθηγήτρια μέσα στο σχολείο.

Ο νεαρός μπήκε στην τάξη με ένα όπλο, ευτυχώς ψεύτικο, και απείλησε τους συμμαθητές του. Τους διέταξε να φύγουν από την τάξη και στη συνέχεια φέρεται να τραυμάτισε τον δάσκαλο στο αντιβράχιο με ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με την Messaggero, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο 16χρονος παραδόθηκε, αφήνοντας το όπλο, ένα αντίγραφο πραγματικού όπλου, σε ένα παγκάκι.Το θύμα είναι μια 51χρονη δασκάλα, τραυματίστηκε στο χέρι και στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Legnano. Η κατάστασή της είναι σοβαρή, αλλά φαίνεται να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Δηλώσεις για το περιστατικό έκανε και ο υπουργός Παιδείας, Giuseppe Valditara, αναφέροντας πως: «Θα πάω στο Abbiategrasso, όπου σημειώθηκε ένα πραγματικά ενοχλητικό περιστατικό.

Μετά τον covid, βλέπουμε τα επεισόδια βία να πολλαπλασιάζονται επειδή οι προσωπικές σχέσεις, που αποτελούν το βασικό θεμέλιο της παιδείας, διαταράχθηκαν».

Prime News.

Back to top button