breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

«Μας έχουν κυριεύσει»! Κίνδυνος χάους και ελεγχόμενης επανάστασης στις ΗΠΑ, (video)

 

 

Η κατάσταση στις ΗΠΑ επιδεινώνεται ενώ οι εκλογές του 2024 πλησιάζουν!

Όπως αναφέρουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού:

«Μην υπολογίζετε πλέον ότι θα εργάζονται για εμάς, -τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κάθε νομοσχέδιο που βγάζουν, -υπομένουμε αυτά τα νομοσχέδια. Δεν έχουν να κάνουν με την βοήθεια αυτής της χώρας, την διασφάλιση των συνόρων μας, την κυριαρχία, την ελευθερία μας.»

Αυτό που συμβαίνει είναι η συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μαζί με την “Μεγάλη Επανεκκίνηση”!

Τους αποκαλώ “πλήρωμα του Νταβός” ή  “τραπεζικό καρτέλ”.

Σφετερίζονται την κυβέρνησή μας το Σύνταγμά μας, την Διακήρυξη των  Δικαιωμάτων μας, επιλέγουν τους ηγέτες μας. Προσφέρουν οι παγκοσμιοποιητές την “Μεγάλη Επανεκκίνηση”, “Ατζέντα 2030”, -“Ατζέντα 21” ήταν κάποτε. Ποιοι είναι οι βιώσιμοι στόχοι που θα μας οδηγήσουν σε μια ψηφιακή φυλακή σε αυτόν τον πλανήτη;

Μιλάνε για την ψηφιακή Κεντρική Τράπεζα, το ψηφιακό νόμισμα, την “περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση”-(ESG), την  κλιματική αλλαγή. Όλα αυτά τα πράγματα σημαίνουν ένα πράγμα. Ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διατηρούν πλέον την κυριαρχία, την ελευθερία, την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και την Διακήρυξη των Δικαιωμάτων τους (σ.σ. Άραγε την είχαν ποτέ;;;)».

 

Δείτε το βίντεο, καθώς κατά τα φαινόμενα, προετοιμάζεται ο δρόμος για μία ελεγχόμενη επανάσταση, η οποία θα φέρει στην εξουσία το πραγματικό αφεντικό της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ως εναλλακτική τους υποτακτικούς του:

 

photo freepik

 

el.gr

Back to top button