Ελλάδα

Eπεσε η πpωτη Μnvυσαpα σε Tσιoδpα και Mnτσoτακn και….θα κpυφτεi πiσω απ την βoλευτικn του ασυλiα ο Koυλnς;







   

Εκτος αυτου ομως….

Με μία επιστολή- κόλαφο, ο Γιάννης Λαγός, μέσα από το κολαστήριο του Δομοκού, όπου κρατείται αιχμάλωτος του καθεστώτος Μητσοτάκη, επιλέγει να ενημερώσει τους Ευρωβουλευτές για το μείζον ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την μελέτη των Τσιόδρα και Λύτρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε να αποκρύψει βάζοντας την παραμονή τους στην εξουσία πάνω από χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τεράστιο σκάνδαλο εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα με αφορμή μελέτη που δημοσιεύτηκε από δύο Έλληνες λοιμωξιολόγους (Θόδωρος Λύτρας και Σωτήρης Τσιόδρας) που αποδεικνύει ότι η αμέλεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ανθρώπινων ζωών (λόγω κορωνοϊού ) που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί.

Στις 2 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στη Βουλή: «Υπάρχουν σήμερα διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ; Ναι υπάρχουν. Είναι στο κρεβάτι με κανονική φροντίδα; Ναι είναι. Έχουμε στοιχεία ότι έχουμε υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας σε αυτούς τους ασθενείς από ό,τι σε αυτούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας; Δεν έχω τέτοια ένδειξη. Αν έχετε τέτοια έρευνα, φέρτε την».

Σήμερα, ο Σωτήρης Τσιόδρας, λοιμοξιωλόγος και επικεφαλής της Ελληνικής Επιστημονικής Επιτροπής, με μία μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Scandinavian Journal of Public Health, αποκάλυψε ότι από τον Μάιο έχει αποδειχθεί ότι όταν κάποιος διασωληνώνεται εκτός ΜΕΘ, έχει περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει. 

Στην πραγματικότητα, αυτός ο κίνδυνος είναι αυξημένος κατά 87% σύμφωνα με τη μελέτη. Αυτή η μελέτη, εκτός από τα ποσοστά θνησιμότητας, έχει αποκαλύψει και τη βαθιά ριζωμένη διαφθορά της κυβέρνησης Μητσαωτάκη.

Είναι απίθανο ο Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, να μην γνώριζε αυτή τη μελέτη. Επίσης, έχει καλές προσωπικές και θεσμικές σχέσεις με τον Τσιόδρα, αφού τον έχει ορίσει επικεφαλής της Ελληνικής Επιστημονικής Επιτροπής από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Ως εκ τούτου, ο Έλληνας πρωθυπουργός γνωρίζει αυτό το γεγονός και λέει συνειδητά ψέματα στη Βουλή των Ελλήνων. Ο Μητσοτάκης είναι ένας πολιτικός απατεώνας που πρέπει να διωχθεί και για την εγκληματική του συμπεριφορά που αποδεικνύεται από τα ψέματά του. 

Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε να δωροδοκήσει τα ΜΜΕ με εκατομμύρια ευρώ για να διαδώσει την προπαγάνδα του αντί να εγκρίνει κονδύλια για τη δημόσια υγεία.

πηγη 

Back to top button