breaking newsΕλλάδα

Φiμωσn Sρutnιk: μαύρo στην ελευθερoτυπiα από το Aζoφικo τάγμα των Aθnvών…

 

«To newsroom του Sputnik γράφει το τελευταίο του άρθρο και δεν είναι άλλο από ένα πικρό και άδικο αντίο για το “μαύρο” σε ένα site που απασχολούσε δεκάδες εργαζόμενους που έμειναν ξαφνικά χωρίς “φωνή” και δουλειά….

 

Η Ελλάδα της “Δημοκρατίας”, η Ευρώπη των “δικαιωμάτων και της ελευθερίας”, έκλεισε το Sputnik στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα δεκάδες συνάδελφοί μας να βρεθούν σε λίγα 24ωρα χωρίς δουλειά.

Υπό την απειλή κυρώσεων και με αριστοτεχνικά σχεδιασμένες μεθόδους τεχνολογικής και οικονομικής φίμωσης, δεν επιτρέπουν στο Sputnik να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Επιλέγουν επιστροφή στον Μεσαίωνα, επιλέγουν έναν νεο-μακαρθισμό, δημιουργώντας επικίνδυνες παρακαταθήκες για το μέλλον του Τύπου.

Στην Ελλάδα, παρά την εμπειρία του “μαύρου” στην ΕΡΤ το 2013, οι δημοσιογραφικοί φορείς και ενώσεις σιώπησαν, εξαφανίστηκαν. Οι Ενώσεις (σ.σ. δικηγόρων, δικαστών και λοιπών θεματοφυλάκων της συνταγματικά κατοχυρωμένης ελευθερίας του λόγου) ακόμη συσκέπτονται ή – ακόμη χειρότερα – σιωπούν.»

Απόλυτη προτεραιότητα της επανορθωτικής πολιτικής “περί αποκατάστασης των ιστορικών σφαλμάτων” που εγκαινιάστηκε με την ειρηνευτική επέμβαση της Ρωσίας στην Ανατολική Ουκρανία, η α π ο ν α ζ ι σ τ ι κ ο π ο ί η σ η των Α ζ ο φ ι κ ώ ν ε λ λ η ν ι κ ώ ν θ ε σ μ ώ ν, της εκτελεστικής, νομοθετικής και δικαστικής εξουσίας – των φασιστοειδών ανδρείκελων του μιντιακού συστημικού κατεστημένου συμπεριλαμβανομένων –, που βαρύνονται με ειδεχθή εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού.

Η μνημονιακή οικονομική καταστροφή της χώρας, η ελληνική μνημονιακή γενοκτονία μισού εκατομμυρίου ελλήνων (άμεση γενοκτονία 200 χιλ. ελλήνων από τη μείωση των γεννήσεων και την αύξηση των θανάτων, και 300 χιλ. βίαια εκτοπισμένων – “brain drain” 

κατά τους προδότες τής πόλης και του στρατεύματος), η προδοσία της Μακεδονίας, η παράδοση του Αιγαιακού Αρχιπελάγους στους τούρκους, η ναζιστική υγειονομική θηριωδία με μανδύα πανδημικό, η δεκαετής επιβολή σκληρής δικτατορίας στον Τύπο που συνίσταται σε λογοκρισία κάθε αντίθετης άποψης στο “μνημονιακό”, “πανδημικό” και (όψιμα) “αντιρωσικό” φασιστικό καθεστωτικό αφήγημα, 

ο ενεργειακός στραγγαλισμός της χώρας με τη μεθόδευση της βίαιης απολιγνιτοποίησης και της εισαγωγής Χρηματιστηρίου Ενέργειας ρυθμισμένου με στόχευση τη βίαιη φτωχοποίηση των ελλήνων με μανδύα γεωπολιτικό, είναι ενδεικτικά μόνον στοιχεία της ελληνικής ναζιστικής θηριωδίας – των αποτρόπαιων εγκλημάτων που διέπραξε το ελληνικό σύστημα εξουσίας έναντι του ανυπεράσπιστου ελληνικού λαού.

 

 

 

πηγη

Back to top button