breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Επιδημία ανακοπής καρδιάς στη Γουαδελούπη όπου άρχισε μαζικότερος εμβολιασμός!

Επιδημία ανακοπής καρδιάς στη Γουαδελούπη όπου άρχισε μαζικότερος εμβολιασμός!!Οι κάτοικοι ολοένα και περισσότεροι εμβολιάζονται υπό την αφόρητη πίεση κι εκβιασμό της Γαλλίας..Αντιδρούν με κινητοποιήσεις δυναμικά υγειονομικοί και πυροσβέστες στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κι ανθίστανται..Την 24η Αυγούστου η Γουαδελούπη είχε πλέον εμβολιάσει 100.000 και ο εμβολιασμός μαζικοποιείται υπό ασφυκτική πίεση γαλλικών αρχών.Αυτό εξηγεί το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι πλέον βρίσκονται  νεκροί από ανακοπή οπουδήποτε;

Οι πυροσβέστες- διασώστες-ΕΚΑΒ απάντησαν σε έξι ύποπτες καρδιακές ανακοπές κατ΄οικον..6 νεκροί σε 2 μέρες πληθυσμός 350.000 κι έχει συνολικά περί τους 400 θανάτους από κόβιντ.Είναι σε συνεχές λοκντάουν από αρχές Αυγούστου γνωρίζει έξαρση επιδημίας κι είναι σε φάση μαζικοποίησης εμβολιασμού με εντολή Γαλλίας παρ΄ότι ποτέ δεν γίνεται εμβολιασμός όταν μια επιδημία είναι σ΄εξέλιξη σύμφωνα με ειδήμονες.(Κι αυτά είναι τα επίσημα ή που βγάζει η πυροσβεστική όχι οι υγειονομικές αρχές. Μιλάμε γι αυτούς που μάζεψαν από τα σπίτια όχι που είναι ήδη στα νοσοκομεία με καρδιακά επεισόδια κι αφήνουν εκεί τα κόκκαλά τους.

Οι πυροσβέστες- διασώστες-ΕΚΑΒ έζησαν, στις 27 Αυγούστου, μια μακάβρια μέρα. Σε τέσσερις περιπτώσεις, στάλθηκαν στα σπίτια των θυμάτων για να συνδράμουν σε καρδιακή ανακοπή, χωρίς καμία ελπίδα να σώσουν τ΄άτομα. Δύο παρεμβάσεις του ίδιου τύπου πραγματοποιήθηκαν επίσης στις 28 Αυγούστου 2021.

Μεταξύ 27 και 28 Αυγούστου 2021, οι πυροσβέστες πραγματοποίησαν έξι επεμβάσεις σε όλη τη Γουαδελούπη σχετικά με θύματα των οποίων ο θάνατος όπως φαίνεται οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Το μακάβριο σερί ξεκίνησε, αυτήν την Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021, με τέσσερα θύματα ηλικίας μεταξύ 60 και 80 ετών. Δύο γυναίκες και δύο άνδρες, στις Abymes, Sainte-Anne, Saint-François και Trois-Rivières. Ενός θύματος το σώμα του οποίου βρέθηκε στην τουαλέτα του σε προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης, ήταν κατά πάσα πιθανότητα νεκρό για αρκετές ημέρες.

Αυτό το Σάββατο 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν δύο παρεμβάσεις. Στο Saint-François, λίγο πριν τις 9 το πρωί, rue Général De Gaulle, για μια νεαρή γυναίκα 24 ετών, η οποία πέθανε, από καρδιακή ανακοπή, στη συνέχεια στο Trois-Rivières, στο νηπιαγωγείο Rivières des Pères, όπου το άψυχο σώμα μιας 58χρονης γυναίκας βρέθηκε ξαπλωμένο στο πάτωμα του διαμερίσματός της. Η ειδοποίηση ήρθε μετά από αναπάντητες πολλές κλήσεις στο σπίτι της.la1ere.francetvinfo

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Μήνυμα υγειονομικού από Γουαδελούπη κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού

”Στη ζωή ο καθένας επιλέγει τις μάχες του σήμερα έκανα την επιλογή να αγωνιστώ για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ”

Επίσης σε γενική απεργία από σήμερα. Υγειονομικοί, επαγγελματίες της υγείας μισθωτοί σε αεροδρόμια δηλώνουν ότι απειλούνται από υγειονομικό πάσο και υποχρεωτικό εμβολιασμό κι απεργούν ..

dimpenews.com

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξαυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mai

Back to top button