Ελλάδα

Εivαι Eθvικα επικivδυvoι…Φερvoυv Πακισταvoυς με αερoπλαvα δωρεαv και απαγoρευoυv να ελθoυν Eλλnvες απο την Oυκραviα…

Δεν λεω προδοτες…

Προδοτες θα ηταν, αν ηταν Ελληνες…

Αυτοι Ελληνες δεν ειναι…

Ανθελληνες ειναι ! ! ! 

Οι Ελληνικές ηγεσίες αγνοούν πλήρως τους Ελληνες…

Η καθ’όλα νόμιμη προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία το 2014 και η μη αναγνώρισή της από κανένα δυτικό κράτος (φυσικά και από τη χώρα μας) αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα “αγκάθια” στις διπλωματικές σχέσεις με τη Μόσχα.

Μία από τις κεντρικές αφορμές των κυρώσεων που επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη σύμφωνη γνώμη της Ελλάδας, αφορούν την Κριμαία.

Στην χερσόνησο ωστόσο της Ταυρικής (ή Ταυρίδα όπως την ονόμαζαν παλαιότερα) εξακολουθούν να κατοικούν μέχρι σήμερα χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι έχουν αφεθεί στη μοίρα τους από το ελληνικό κράτος.

Οι υφιστάμενες κυρώσεις και η γενικότερη αντιρωσική φρενίτιδα που με τα γεγονότα της Ανατολικής Ουκρανίας έχει ενταθεί, βλάπτουν ανεπανόρθωτα τους ελληνικούς πληθυσμούς της Κριμαίας, αλλά και της ηπειρωτικής Ρωσίας γενικότερα.

Πρόκειται για ομογενείς (περίπου 10χιλ. μόνο στην Κριμαία) κάθε ηλικίας που δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να ταξιδέψουν στη χώρα μας.

Υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες πως το ελληνικό κράτος, ελέω κυρώσεων στη Ρωσία, δεν αφήνει τους Έλληνες ομογενείς να έρθουν και να αναζητήσουν δουλειά ή να κάνουν τις σπουδές τους!

Η απαξίωση που νοιώθουν είναι τεράστια, την ώρα που το Μαξίμου ομολογεί ότι κλείνει συμφωνίες με χώρες όπως είναι το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές για την μεταφορά χιλιάδων εποχικών εργατών!!!

Ο ίδιος ο Υπουργός Μετανάστευσης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες:

«Ο στόχος μου και στο Μπαγκλαντές και στο Πακιστάν ήταν να μιλήσω με τις κυβερνήσεις αυτών των χωρών και ένας στόχος ήταν η καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης. Η χώρα μας δεν χρειάζεται μόνιμη εγκατάσταση αλλοδαπών, χρειαζόμαστε όμως εποχικούς εργαζόμενους. Η αγροτική οικονομία μας έχει ζητήσει φέτος επίσημα 144.000 εργαζόμενους για αγροτικές εργασίες και παράλληλα και στον τουρισμό και στις κατασκευές υπάρχει πρόβλημα για εργατικά χέρια».

Κοινώς πρόκειται να φέρνουμε ΝΟΜΙΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ μόνοι μας πληρώνοντας και τα μεταφορικά (!!!), ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ βάζουμε σε ΈΛΛΗΝΕΣ της Ρωσίας ανυπέρβλητα εμπόδια σε ό,τι αφορά την μετάβασή τους στην Ελλάδα.

Η υποκρισία μάλιστα της ηγεσίας μας κορυφώθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, σε Κίεβο και Μόσχα, αναφερόμενος γενικά και αόριστα στην “προστασία των ελληνικών πληθυσμών” της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ και ΟΧΙ της ΡΩΣΙΑΣ!




πηγη

Back to top button