breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Γιατρός του NHS παραδέχεται ότι έλαβε εντολή να αφήσει τους ασθενείς να πεθάνουν ή να τους «θανατώσουν» για να αυξήσουν ψευδώς τον αριθμό θανάτων από τον C@VID!

 

Σύμφωνα με το expose.uk ένας πληροφοριοδότης του NHS, ο οποίος για ευνόητους λόγους επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, εμφανίστηκε με ισχυρισμούς ότι τα νοσοκομεία του NHS δεν κατακλύζονταν απο ασθενείς κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, όπως αναφέρθηκε από τις αρχές και τα κύρια μέσα ενημέρωσης.

Ο πληροφοριοδότης επιβεβαίωσε επίσης ότι η ελάχιστη φροντίδα που δόθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας ισοδυναμούσε με αμέλεια και ότι η κυβέρνηση και τα αφεντικά του NHS έδωσαν ουσιαστικά οδηγίες στο προσωπικό να αφήσει ανθρώπους να πεθάνουν ή σε ορισμένες περιπτώσεις να τους σκοτώσουν μέσω του προγράμματος «End of Life Care» και να χαρακτηρίσουν ψευδώς τους θανάτους ως οφειλόμενοι στον Covid-19.

Αυτό το άτομο που αναφέρεται ως Dr. John, έχει εργαστεί σε κέντρα μικροτραυμάτων και ασθενειών καθώς και σε ρόλο πρωτοβάθμιας φροντίδας καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Δρ Τζον ισχυρίζεται ότι «είδε αυτό το χάος να εξελίσσεται από την αρχή της πανδημίας» και ότι τα νοσοκομεία ήταν στην πραγματικότητα σχεδόν άδεια κατά το πρώτο lockdown.

«Συνήθιζα να έβλεπα κατά μέσο όρο 20 ασθενείς την ημέρα, που μειώθηκε σε 1 – 2 ασθενείς κατά το πρώτο lockdown. Έχω δει ακόμη και μια ηλικιωμένη κυρία με φρικτά σπασμένα κόκαλα να μπαίνει στο νοσοκομείο τρεις εβδομάδες μετά το ατύχημα της, καθώς φοβόταν πολύ να κολλήσει τον κορωνοϊό για να επισκεφτεί το νοσοκομείο νωρίτερα. Στο τέλος ο πόνος νίκησε τον φόβο.

«Έχω αξιολογήσει επίσης ανθρώπους με πόνους στο στήθος στα σπίτια τους που δεν θα πήγαιναν για περαιτέρω αξιολόγηση καθώς φοβόντουσαν τον «ιό» που θα προτιμούσαν να υποστούν καρδιακή προσβολή παρά τη μόλυνση ή να πάνε στο νοσοκομείο μόνοι τους».

Τα στατιστικά του NHS σίγουρα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του Dr John.

Εξετάσαμε τα δεδομένα για τη συμμετοχή A&E τους μήνες Απρίλιο (Lockdown 1) και Νοέμβριο (Lockdown 2) για το 2020 και τα συγκρίναμε με τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο του 2018 και του 2019, τα οποία έδειξαν ότι οι ασθενείς κατά το πρώτο lockdown ήταν 57% μειωμένη σε σχέση με το προηγούμενο έτος, και η συμμετοχή A&E κατά τη διάρκεια του lockdown 2 ήταν 31% μειωμένη σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

 

 

  • 2018 – Απρίλιος – 1.984.369 / Νοέμβριος – 2.036.847
  • 2019 – Απρίλιος –  2.112.165  / Νοέμβριος –  2.143.505 
  • 2020 – Απρίλιος – 916.581 / Νοέμβριος – 1.485.132

Αυτή η σημαντική μείωση της προσέλευσης στα νοσοκομεία υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι φοβήθηκαν πολύ να επισκεφθούν το νοσοκομείο λόγω της προπαγάνδας φόβου που διαιωνίζεται στα κύρια μέσα ενημέρωσης.

Επιπλέον, ο Δρ. John περιγράφει επίσης πώς οι αλλαγές στις πολιτικές περίθαλψης οδήγησαν τους ασθενείς να μην λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα παρακολούθησης, με αποτέλεσμα αρνητικά αποτελέσματα για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Δηλώνει ότι δεν γίνονταν οι συνήθεις επισκέψεις παρακολούθησης και οι γονείς αφαιρούσαν μόνοι τους γύψους από τα σπασμένα άκρα των παιδιών τους, «Φοβάμαι να σκεφτώ την κατάσταση ορισμένων άκρων τους».

Ανέφερε επίσης ότι μια αλλαγή στις πολιτικές περίθαλψης οδήγησε σε μόνιμη αναπηρία μια γυναίκα 80+ ετών.

Περιγράφει ότι επισκέφθηκε έναν ηλικιωμένο ασθενή ο οποίος είχε μόνο μία παρακολούθηση φυσιοθεραπείας πρόσωπο με πρόσωπο και μία μόνο παρακολούθηση μέσω τηλεφωνικής κλήσης μετά από εγχείρηση ισχίου. Τη βρήκε κατάκοιτη, ανίκανη να μετακινηθεί, αφαιρώντας την αξιοπρέπειά της.

«Θυμάμαι ότι επισκέφτηκα έναν ασθενή, μια γυναίκα στα 80 της. Είχε κάνει μόνο μια φυσιοθεραπευτική παρακολούθηση πρόσωπο με πρόσωπο και μία μόνο παρακολούθηση μέσω τηλεφώνου μετά από εγχείρηση ισχίου. Τη βρήκα ξαπλωμένη πάνω σε επιθέματα ακράτειας, δεμένη στο κρεβάτι με ένα σταθερό περιστρεφόμενο πόδι, χωρίς να μπορεί να μεταφερθεί σε κομοδίνο. Η οικογένειά της ήταν εξαιρετικά αναστατωμένη».

Ωστόσο, ο θάνατος των ανθρώπων στο NHS δεν επηρέασε μόνο τους ασθενείς του Dr John, αλλά τον επηρέασε και προσωπικά, καθώς έχασε ένα μέλος της οικογένειάς του από καρκίνο κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης πανδημίας, επειδή δεν του δόθηκε η απαιτούμενη φροντίδα.

«Του δόθηκαν 7 χρόνια για να ζήσει με την ασθένειά του, άντεξε μόλις 1 χρόνο στο νέο σύστημα NHS.

«Έχω δει επίσης την απόγνωση των οικογενειών που έβλεπαν τους συγγενείς τους να πεθαίνουν νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε λόγω της έλλειψης επαγγελματικής φροντίδας που θα έπρεπε να είχε παρασχεθεί. Ήταν μια πολύ θλιβερή χρονιά κατά την οποία είδα την καταστροφή της υπηρεσίας υγείας.

«Έχω δει επίσης ασθενείς με εγκεφαλικό να στέλνονται στο σπίτι χωρίς να τους δοθεί καμία περαιτέρω φροντίδα. Γνωρίζω επίσης μια πολιτική διαλογής σύμφωνα με την οποία το προσωπικό αναγκαζόταν να στείλει δυνητικά βαριά άρρωστους στο σπίτι με την προϋπόθεση ότι θα τους τηλεφωνήσει εάν η κατάστασή τους επιδεινωνόταν».

Οι ισχυρισμοί του Dr. John υποστηρίζονται από μια έκθεση της Επιτροπής Ποιότητας Φροντίδας που διαπίστωσε ότι το 34% του προσωπικού του NHS δεχόταν πιέσεις για να υποβάλουν εντολές σε ασθενείς με αναπηρία και μαθησιακές δυσκολίες με Covid . Η πολιτική οδήγησε άτομα με αναπηρίες και μαθησιακές δυσκολίες να αντιπροσωπεύουν 3 στους 5 θανάτους από Covid σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ONS.

Αυτή η μαρτυρία ενός μέλους του προσωπικού του NHS υποδηλώνει ότι στο κοινό έλεγαν ψέματα σχετικά με την επίσημη αφήγηση ότι το NHS κατακλύζεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Υπογραμμίζει τον αρνητικό αντίκτυπο της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας φόβου στην αντίληψη του κοινού για την κατάσταση, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να αποφεύγουν να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη μήπως προσβληθούν από τον ιό.

Επιπλέον, υπογραμμίζει επίσης τον αρνητικό αντίκτυπο των αλλαγών στις πολιτικές περίθαλψης, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να μην λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα παρακολούθησης και τα αρνητικά αποτελέσματα που υπήρξαν για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Γεγονός που επιβεβαιώνεται επίσης από ένα έγγραφο με το παρατσούκλι «The Death Document» που δημοσιεύτηκε από το NICE, έναν εκτελεστικό μη τμηματικό δημόσιο φορέα, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας.

Καθώς και ένα πλήθος αποδεικτικών στοιχείων ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ενέκρινε την ουσιαστική «μαζική δολοφονία» ηλικιωμένων και ευάλωτων με την ένεση μιδαζολάμη και στη συνέχεια είπε στο κοινό ότι φταίει ο Covid-19.

Μεταξύ 2 Μαρτίου και 12 Ιουνίου 2020, 18.562 κάτοικοι οίκων ευγηρίας στην Αγγλία πέθαναν με COVID-19, συμπεριλαμβανομένων 18.168 ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 40% όλων των θανάτων που σχετίζονται με τον COVID-19 στην Αγγλία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αυτός είναι ένας σημαντικός αριθμός αν αναλογιστεί κανείς ότι την ίδια περίοδο καταγράφηκαν 28.186 «υπερβολικοί θάνατοι» σε οίκους ευγηρίας στην Αγγλία, που αντιπροσωπεύει αύξηση 46% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο των προηγούμενων ετών.

Ορισμένες αποφάσεις και πολιτικές που εγκρίθηκαν από τις αρχές σε εθνικό και τοπικό επίπεδο παραβίασαν τα δικαιώματα των κατοίκων των οίκων φροντίδας στη ζωή, στην υγεία και στη μη διάκριση.

Αυτά περιλαμβάνουν:

Αυτές οι ενέργειες των αρχών συνέβαλαν στον υψηλό αριθμό θανάτων μεταξύ των κατοίκων σε σπίτια φροντίδας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αναφέρεται επίσης ότι η σοβαρή ασθένεια στον Covid-19 παρουσιάζει πνευμονία και συνοδό αναπνευστική ανεπάρκεια.

Ως εκ τούτου, τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, βήχα, αδυναμία και πυρετό. Σημειώνεται επίσης ότι άτομα που πάσχουν από επιδείνωση της αναπνευστικής ανεπάρκειας και δεν λαμβάνουν εντατική θεραπεία, αναπτύσσουν σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας με σοβαρή δύσπνοια.

Έχοντας αυτό υπόψη, εδώ είναι μια σημαντική προειδοποίηση που εφαρμόζεται στη μιδαζολάμη με την ευγενική παραχώρηση της Εθνικής Ιατρικής Βιβλιοθήκης των ΗΠΑ –

Η ένεση μιδαζολάμης μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ή απειλητικά για τη ζωή αναπνευστικά προβλήματα, όπως ρηχή, επιβράδυνση ή προσωρινή διακοπή της αναπνοής που μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη ή θάνατο. Θα πρέπει να λαμβάνετε αυτό το φάρμακο μόνο σε νοσοκομείο ή ιατρείο που διαθέτει τον εξοπλισμό που απαιτείται για την παρακολούθηση της καρδιάς και των πνευμόνων σας και για την παροχή γρήγορης ιατρικής θεραπείας που σώζει ζωές εάν η αναπνοή σας επιβραδυνθεί ή σταματήσει. Ο γιατρός ή η νοσοκόμα σας θα σας παρακολουθεί στενά αφού λάβετε αυτό το φάρμακο για να βεβαιωθεί ότι αναπνέετε σωστά.

Η προειδοποίηση αναφέρει ότι αυτό το φάρμακο θα πρέπει να χορηγείται μόνο σε νοσοκομείο ή ιατρείο που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παρακολούθηση της καρδιάς και των πνευμόνων του ασθενούς και την παροχή σωτήριας θεραπείας εάν χρειάζεται.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα γιατί το «Έγγραφο θανάτου» που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2020 δίνει εντολή στους γιατρούς να θεραπεύουν ασθενείς με Covid-19 που πάσχουν από Covid με Μιδαζολάμη, ένα φάρμακο που επηρεάζει το αναπνευστικό σύστημα.

Εγείρεται κι ένα άλλο ερώτημα σχετικά με το γιατί τον ίδιο μήνα η εξωνοσοκομειακή συνταγογράφηση για μιδαζολάμη ήταν διπλάσια από την ποσότητα που παρατηρήθηκε το 2019.

Αυτό εγείρει ανησυχίες σχετικά με την καταλληλότητα της θεραπείας που παρέχεται σε ασθενείς με Covid-19 σε οίκους φροντίδας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το CQC, ένα καταστατικό όργανο που ανατέθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας, διεξήγαγε ειδική ανασκόπηση των αποφάσεων – Μην επιχειρήσετε Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (DNACPR) που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Η έρευνα βρήκε στοιχεία απαράδεκτων και ακατάλληλων DNACPR (θεραπειών για καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση) που έγιναν καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Η έρευνα του CQC διαπίστωσε επίσης ότι καθ ‘όλη τη διάρκεια της «πανδημίας» αυτή η οδηγία δεν ακολουθήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID19 οι ειδοποιήσεις DNACPR είχαν εφαρμοστεί με γενικό τρόπο σε ορισμένες κατηγορίες ατόμων από ορισμένους παρόχους φροντίδας, χωρίς καμία ανάμειξη των ατόμων ή των οικογενειών τους.

Σχεδόν το 10% των ατόμων που χρησιμοποιούν υπηρεσίες ή οικογένειες που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή τους για αποδεικτικά στοιχεία είπαν στο Βρετανικό Ινστιτούτο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι είχαν υποστεί πίεση ή χρήση εντολών DNACPR.

Το 34% των ατόμων που εργάζονται στον τομέα της υγείας και/ή της κοινωνικής περίθαλψης δήλωσαν ότι δέχονταν πίεση να δώσουν θεραπείες DNACPR χωρίς να εμπλέκεται το άτομο.

Επιπλέον, το 71% των οργανώσεων υπεράσπισης και των ακτιβιστών δήλωσαν ότι βίωσαν εντολές DNACPR που τέθηκαν σε ισχύ ή πίεση για να τις λάβουν χωρίς να συμμετέχουν στην απόφαση.

Σημειώνεται επίσης ότι αυτές οι εντολές DNACPR χρησιμοποιήθηκαν λανθασμένα ως δικαιολογία για την έναρξη της φροντίδας στο τέλος της ζωής.

Το έγγραφο θανάτου

Η NICE ισχυρίζεται ότι είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός, αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι οτιδήποτε άλλο παρά αυτό κοιτάξετε τη δομή του. Σε αυτή τη σελίδα ΕΔΩ θα δείτε το απόσπασμα «Η δομή μας – Η δομή του οργανισμού και πώς συνεργαζόμαστε με την κυβέρνηση ». Ακολουθώντας τον σύνδεσμο στη σελίδα «Η δομή μας» ΕΔΩ και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο «Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης κατευθυντήριων γραμμών» θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα ΕΔΩ από την οποία αναφέρεται ξεκάθαρα ότι «Τα θέματα αναφέρονται στο NICE από τους ακόλουθους οργανισμούς»:

  • Θέματα υγειονομικής περίθαλψης:  NHS Αγγλίας
  • Θέματα δημόσιας υγείας:  Τμήμα Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας
  • Θέματα κοινωνικής φροντίδας: Τμήμα Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας και Τμήμα Παιδείας.

Ένα αντίγραφο του πλαισίου NICE είναι ΕΔΩ το οποίο μπορείτε να διαβάσετε με την άνεσή σας. Όπως θα δείτε στην ρήτρα 4.1 «Ο Υπουργός Εξωτερικών είναι υπόλογος στο Κοινοβούλιο για το σύστημα υγείας (ο «συνοδός» του), συμπεριλαμβανομένου του NICE».

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες δείχνουν ότι η NICE δεν είναι καθόλου ανεξάρτητη. Είναι ξεκάθαρα μέρος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, (το NICE χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας και είναι υπόλογο στο Υπουργείο Υγείας) που λειτουργεί ως υπηρεσία του NHS. Επιπλέον, και είναι ανησυχητικό, ότι η καθοδήγησή του εφαρμόζεται όχι μόνο σε νοσοκομεία, αλλά σε ιατρεία και γιατρούς, και σε οίκους φροντίδας και κοινοτικούς οργανισμούς, μαζί με άλλους , και επεκτείνεται διεθνώς.

Έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, πρέπει να θέσουμε το ερώτημα «Είναι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσω του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας, υπεύθυνη καθ’ οιονδήποτε τρόπο για την κατευθυντήρια γραμμή NICE NG163 συνιστώντας τη χρήση μιδαζολάμης και οπιοειδών για τη «θεραπεία» του Covid 19;»

Η Clare Wills Harrison, μια δικηγόρος που έχει αποκαλύψει το σκάνδαλο Midazolam από το 2020, βρήκε πολλά άλλα έγγραφα που από τότε ήρθαν στο φως και σχετίζονται με το θέμα Midazolam. Είναι δίκαιο να πούμε ότι το NG163 οδήγησε άμεσα στην εσφαλμένη χρήση ενός πρωτοκόλλου που η Clare και η ομάδα της αποκαλούν «πρωτόκολο θανάτου» και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτό εμφανίζεται σε οποιεσδήποτε ιατρικές συστάσεις.

Μπορείτε να διαβάσετε μόνοι σας το NG163 κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ακόμα κι αν παραδεχτούμε ότι η NICE, μέσω της κυβέρνησης, εργαζόταν σε κατευθυντήριες γραμμές θεραπείας από τον Ιανουάριο του 2020, όταν οι πρώτες αναφορές για τον Covid 19 κυκλοφορούσαν σε όλο τον κόσμο, αυτό θα είχε δώσει στη NICE μόνο 3 μήνες για να διατυπώσει την καθοδήγηση στο NG163. Είναι αδιανόητο ότι η NICE θα μπορούσε να έχει τα στοιχεία και τις πληροφορίες αποτελεσματικότητας σχετικά με τη χρήση της μιδαζολάμης και των οπιοειδών για τη θεραπεία της δύσπνοιας και του άγχους στον Covid 19, εντός αυτού του χρονικού πλαισίου.

Το NG163 δηλώνει ξεκάθαρα ότι η Midazolam δεν διέθετε άδεια κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο για χρήση δύσπνοιας ή διέγερση κατά την ημερομηνία της δημοσίευσής της. Εάν συνταγογραφείται για αυτό το λόγο, θα θεωρηθεί επομένως ότι χρησιμοποιείται εκτός ετικέτας. Μια παρουσίαση PowerPoint που δημιουργήθηκε από την Clare Wills Harrison ( δείτε εδώ ) εξηγεί τις επιπλέον απαιτήσεις που τίθενται σε οποιονδήποτε συνταγογραφεί ένα φάρμακο εκτός ετικέτας. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τη συνεχή άρνηση των υγειονομικών υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου να επιτρέψουν τη συνταγογράφηση εκτός ετικέτας για άλλα φτηνά αντιιικά φάρμακα για τη θεραπεία του Covid.

Πηγή

Το GMC (Βρετανικός Ιατρικός Σύλλογος) δίνει της συστάσεις στους γιατρούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θέτουν πρότυπα, κατέχουν μητρώο, διασφαλίζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης και διερευνούν καταγγελίες.

Στις 14 Απριλίου το GMC δημοσίευσε μια «Κοινή δήλωση: Συνταγογράφησης με βάση την κοινότητα για συμπτώματα COVID-19», την οποία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ .

Η κοινή δήλωση υποστηρίζει αδιαμφισβήτητα την καθοδήγηση της NICE στο NG163 –

Πηγή

Η δικηγόρος Clare Wills Harrison μίλησε στον Dr Bryan Ardis λεπτομερώς για το “πρωτόκολλο θανάτου” και περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

primenews.

Back to top button